Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esthermagic

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valaki már megint megcsinálta. Sajnos nagyon sok előadó tudatosan törekszik arra, hogy ne legyen elérhető nyilvánosan videó a teljes műsoráról. Ezért. Az eredeti, zseniális Piff the Magic Dragon:  És a noname SZÓ SZERINTI koppintás (2 perctől):Éljen a kreativitás…..
Bűvész blog A bűvész felesége 2012.02.16 11:53:00
Bűvészrendezvényeken barátnőket általában csak 1-2 alkalommal lehet látni. Egy kapcsolat elején ugyanis még belefér, hogy az ember meg akarja ismerni párja hobbiját. Aztán másodszorra már valami miatt kevesen jönnek el. Az alábbi rövidfilm a bűvészfeleség szemszögéből…..
Esthermagic 2012.02.16 12:15:41
Kevesebb mint egy hét és itt az év talán legfontosabb napja. Minek bajlódni azzal, hogy kitaláld mások minek örülnének és ródd a városban felállított bódékat meg könyvesboltokat ajándékokat keresve, mikor van valaki, akinek tökéletesen ismered az ízlését. Ideje, hogy meglepd…..
Bűvész blog Gyakorikerdesek.hu 2011.12.16 08:37:00
Van egy oldal a neten, ahol minden kérdésedre választ kapsz. A bűvészkedéssel kapcsolatban is jópár fogós kérdést tettek már itt fel, íme a…..
John Calvert 1911-ben született és Howard Thurston hatására kezdett el bűvészkedni. 18 évesen már turnézott és híres volt arról, hogy talán az egyik legnagyobb méretű (legtöbb illúziót felvonultató műsor volt az övé a 40-es években). A 80-as évekre elmondhatta magáról, hogy…..
Steve Wyrick idén májusban jelentett csődöt - 54 millió dollárnyi adósságot halmozott fel addigra vegasi showjával. December 17-én lesz vagyontárgyainak árverése. Néhány éve még nagyon mentek a bűvész showk vegasban - akkoriban néhány jól sikerült publicity fotóval és jó…..
A különleges témaparkok sorozatban egy újabb, friss, ropogós idén nyílt példány: USA, Orlando, Harry Potter-témapark, egészen pontosan: Wizarding World of Harry Potter. A park a Universal Orlando része, és egészen elképesztő sikere van: június 18-án nyitott…..
Bömbi és Borisz első találkozásáról, barátságuk kezdetéről itt olvashattatok.Borisz cárevics azóta komoly trónörökössé serdült, másfél évesen 4 kiló, de még növésben van, lévén a nagytestű fajták kb. hároméves korukra érik el a teljes méretüket.Pici korában a…..
Reneszánsz víziók egy olasz/svájci fotográfus, Christian Tagliavini gépén keresztül. A már-már festményszerű fotók a reneszánsz mesterek és karakterek nagyszerűségét hirdetik. Merüljünk alá most ezekben az arcokban és viseletekben. Zseniális. Forrás ..