Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.sabina

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb budapesti szórakozóhely ellen indít hadjáratot egy belvárosi önkormányzat. De most nem a szocialisták, hanem a Fidesz. A West-Balkán tragédiát meglovagolva akarják bezáratni a Tűzrakteret. Itt viszont nem csak egy kocsmáról, hanem egy összművészeti centrumról is szó van.…..
m.sabina 2011.02.27 15:42:31
lehet, hogy én érzem rosszul, de itt rettentő sok a buta és elfogult hozzászólás. de főleg a rosszindulatú!

nem azért, de nem értem a legtöbb olyan embert, aki úgy kommentál, hogy utálja ezt a helyet. oké, lehet nem utálja, de nem tartja fontosnak, hogy megmaradjon. szerintem ez az intelligencia hiányát mutatja, minden sértés nélkül. én sem szidom azokat, akik a hajógyárira járnak mondjuk, mert szerintem gáz. erről ennyit.

nem értem miért kell azon hisztizni, hogy teli van külföldiekkel, hogy álértelmiségiek ,hogy drogosok etc. ez nem erről szól szerintem. a tűzraktér szerintem igenis értéket képvisel! azért, mert olyan kiállítások, koncertek, előadások, foglalkozások vannak, amit máshol nem talál meg az ember. az embernek nincs sok dologra szüksége az életben: evés, alvás, ivás, levegő és baszás. ennyi. minden más csak kiegészítő. mindig is lesznek emberek, akik álértelmiségiek, akik megjátsszák az egész hozzáállást. de itt nem az a lényeg. mivel minden fölösleges az életben az előbb említett pár dolgon kívül, magunk választjuk a kiegészítő foglalkozásokat. - drogokról meg: melyik szórakozóhelyen nincsenek drogok? nem mindegy, hogy katizol a bedben vagy füvet szívsz a tűzraktérben? aki nem akarja csinálni úgysem fogja, aki meg igen egészségére!

viszont az egy tény, hogy rengeteg külföldit csalnak ide a budapesti romkocsmák, ami szerintem csak az ország javára válik. én úgy gondolom, hogy egy ember attól lesz sokszínű, hogy sok tapasztalat éri. én élvezem amikor pl egy sör mellett a tűzraktérben filmet nézünk, mert kellemes. már bocs, de a fiatalságom inkább beszívott/bebaszott szerintetek "álértelmiségiek" között tölteném kortárs művészetekről beszélgetve, mint mondjuk a bedben olyanokkal, akiknek semmiről nincs véleményük. erre van igény! és azt hiszem egy önkormányzatnak az a dolga, hogy kiszolgálja az emberek igényeit. bármilyen politikai pártnak az a dolga szerintem, hogy kiszolgálja az emberek igényeit, nem pedig az, hogy elvegye azokat. erről ennyit.