Regisztráció Blogot indítok
Adatok
196884

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Lovász Lászlót a Magyar Tudományos Akadémia elnökét külső tagjának választotta a Svéd Királyi Tudományos Akadémia. Tegnap tartotta meg a székfoglaló előadását "Nagyon nagy hálózatok matematikája" címmel.         Matematikus olvasóink most hagyják abba…..
    Gyerekkoromban az autók bűvöletében éltem, ha nyugati kocsit láttam (akkor azért annyi még nem volt Pesten), mindig megnéztem a sebességmérőjét. Kétszáz. A kétszáz volt a csúcs. Ugyanekkor persze a kubai labdarúgó válogatott (az 1938-as !) összeállítását is…..
  Ez egy rövid poszt lesz, műfaja leginkább facepalm. Nagyon visszafogott poszt amúgy. Azt írja Mezei Balázs egyetemi tanár (Pázmány), hogyOne may agree or disagree with Schuman, but one thing is certain: in its present form, the Hungarian Basic Law is a politically…..
196884 2012.01.26 18:57:58
www.ceu.hu/events/2012-01-31/the-unconstitutional-constitution

The Department of Political Science cordially invites you to the first lecture in the series Hungary in the Spotlight, “The Unconstitutional Constitution”, by Kim Lane Scheppele.
 Zsebibaba kikandikál anyja puha és meleg erszényéből köszönteni a nagy világot.  Találat Indavideo, Takonypocok videói között..