Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Celebangol stáb - A Manhattan Nyelviskola tanárai

47 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látsz egy jó csajt, de nem szólítod le, mert mindig leblokkolsz? Nem tudod, mivel vágj vissza a pasik ismerkedős dumáira? Magyarul sem könnyű, hát még angolul! Ha szeretnél jól bevethető angol ismerkedős dumákat, akkor Neked írtuk az új bejegyzésünket! A legjobb szövegeket …..
Hamarosan itt az év legromantikusabb napja, amikor bonbon hegyek és virágcsokrok bukkannak fel úton-útfélen. Nem csoda hát, ha senki sem akar egyedül lenni Valentin-nap estéjén. Tehát, ha szingli vagy, most figyelj, ugyanis celebangol sorozatunk legújabb részében elhozunk neked egy…..
celebangol Angol a kifutókról 2012.04.26 10:22:00
Ahogy az évszakok, úgy az aktuális trendek is örökké változnak. Télen még a sötét színek és szőrmék voltak divatban, ám a tavaszi-nyári kollekciók már sokkal színesebb és izgalmasabb meglepetéseket tartogatnak számodra: a harsány színek és virágminta fognak leginkább…..
Tudtad, hogy Húsvétkor a mindenkori amerikai elnök tojásgurítást rendez a gyerekekkel a Fehér Ház előtt? Húsvéti blogbejegyzésünkben az angolszász húsvéti szokásokról olvashatsz. Jó szótanulást, szókeresést és húsvétolást kívánunk!   Read the text about Easter…..
New York a világ egy olyan ikonikus városa, ahova élete során mindenki szeretne legalább egyszer eljutni. Nem is csoda, hiszen olyan legendás helyek és épületek köthetők a nevéhez, mint a Szabadság-szobor, a Central Park vagy épp a Metropolitan Múzeum. Ha már álmodoztál róla, hogy…..
Tudod, milyen hírességek neve köthető a legendás városhoz? 2 részes bejegyzésünkben erre kaphatsz választ: megismerkedhetsz a nagy alma szülöttjeivel. A mostani 2. részben Christina Aguilera, Staten Island szülöttje fecseg a piercing-jeiről, és megtudhatsz egy-két érdekességet…..
Alicia Keys megénekelte minden csodáját, Woody Allen pedig egyenesen a múzsájának tartja New Yorkot – na de tudod, milyen hírességek neve köthető még a legendás városhoz? 2 részes bejegyzésünkben erre kaphatsz választ: megismerkedhetsz a nagy alma szülöttjeivel. A mostani…..
Sherlock Holmes and his inimitable sense of humour. Jóképű, okos és még remek (angol) humorral is meg van áldva. Sherlock Holmes, a kissé vérmes nyomozó hamarosan újra a mozivásznon látható újabb izgalmas kalandokkal. Az eheti mozi premier kapcsán legújabb bejegyzésünkben a…..
Az év legfényesebb ünnepe mindenkinek tartogat egy kis meglepetést. Nemcsak a szeretteinkkel töltött órák igazi ajándékok, hanem a karácsonyfa alatt található kisebb-nagyobb csomagok is örömmel töltenek el minket. A szülők, persze, ilyenkor a legjobb ajándékot szeretnék…..
Az elmúlt években a legmenőbb énekesnők is felfedezték maguknak fővárosunkat, Lady Gaga és Katy Perry után december 8-án egy újabb üdvöske, Rihanna áll majd a Budapest Sportaréna színpadára. Az extrém stílusú énekesnő tiszteletére ebben a leckénkben felelevenítjük az…..
Ha külföldön járunk, bizony sokszor igen elveszettnek érezhetjük magunkat. Egy idegen város, egy idegen kultúra, azt sem tudjuk hol áll a fejünk... És akkor még nem is beszéltünk arról, hogyan találhatunk meg egy-egy látványosságot a városban. Sokszor a térkép sem segít, így…..
Eljött a nagy nap, amire a Twilight rajongók várnak: a világ legkedveltebb vámpírja, Edward Cullen és szerelme, Bella egybekelnek. Az eheti mozi premier örömére most a sztárvámpírokkal gyakorolhatod a nyelvtant, fejlesztheted angolodat, miközben kicsit betekinthetsz a kulisszák…..
Bármennyire is talpraesett színész Tom Hanks, bizony a Terminálban néha még neki is nehezére esett megértetnie magát a reptéren. Hol épp cipőt nem tudott szerezni magának, hol egyszerűen csak azt nem tudta megmondani, hogy honnan is jött (vagy épp mit keres már órák óta a…..
Tudtad, hogy a színek nem csupán hangulatunkra lehetnek hatással, hanem azt is kifejezik, hogy milyen valójában a személyiségünk? Melyik is a kedvenc színed? Kék, lila vagy épp narancs? Sokszor többet mondhat el rólad, mint hinnéd! Ebben a bejegyzésünkben megtudhatod, hogy melyik…..
Mit csinált John Travolta a Pulp Fiction előtt? Sandra Dee-t csak anyukád ismerte? Bulik, jó zene, szerelem, intrika ceruza szoknyában és csőgatyában 1979-ből. Egy világ, amire ma is vágyunk, és ha elmúlt mindig visszasírjuk. Merülj el egy kicsit a habjaiban, mosolyogj nagyokat, és…..
Angol nyelvterületen a szleng és az ironikus kritizálás már-már művészeti ág, aminek igen nagy mestere Simon Cowell, az amerikai X-faktor atyja. Cowell híres és hírhedt modoráról, ám az biztos, hogy ha sértegetésről van szó, nincsen párja. Persze, az angolok is könnyedén…..
Míg mi, nyugati nők fittness termekben izzadunk a szépségünkért, hogy legalább  még egy kilót lefaragjunk súlyunkból, van olyan ország is  ahol a háj és a narancsbőr szexszimbólumnak számít. E heti blogunkban sztárok nyilatkoznak arról, hogy a szépségipar miként…..