Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaavreel

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gaavreel naplója Csak hogy tudd... 2011.07.12 11:07:57
.. Vannak emberek, kik minden létező dologban, élőben és élettelenben, gondolatban és cselekedetben a szexet látják. Vannak, akik csak pár dologról asszociálnak rá és vannak olyanok is, akik minden erejükkel elzárják ezt s tabu marad.  Ám ez is egy sztereotípia, valamint az…..
Gaavreel naplója Dream... Achieved 2011.05.01 01:19:00
Amit most újból elmesélek  , az egy régi-régi történet már. Szinte azt sem tudom honnan kezdjem. Megpróbálhatom az elejétől... Elég sivár reggelem volt, így bekapcsoltam a számítógépet, hogy nézelődjem rajta , ha már más dolgom nincs vagy ha van, nincs kedvem…..
Gaavreel naplója Sex & Death 2011.04.21 19:29:00
  Nem akarok gondolkodni...nem akarok látni semmit.. csak érezni Őt..Lázas vagyok. Fáj mindenem és  torkom sem az igazi, de egy biztos mozdulni nem tudok. Be vagyok takarózva s reszketek mint a nyárfalevél. Óvatosan bújik mellém, hiszen tudja, minden érintés fáj.…..
Gaavreel naplója Hetedhét ország 2011.04.07 20:54:44
Múzsámnak   Mit kell tennem, hogy szívem Terhét észrevedd? Hogy már Az sem jó, ha csak látlak, Ha csak beszélek hozzád, Ha már arcod sem elég. Bolondot, ha tudsz csak úgy Csinálsz belőlem, ha kér Az idő, úgy figyelsz, mint Álmos égen csúf felhő, Szétbomlik még…..
..Látom ahogy felémfordul és néz. Látom hogy szeme majd kiesik néha mikor nem nézek felé, de mikor odaér pillantásom az övé már sehol sincs. Mondja a magáét, főleg rosszat engem pedig nem érdekel egy cseppet sem. Hozzámérni sem mer , csak néha néha szólja el magát előttem…..
- Most megvagy! - jelentette ki Nash mikor épp beértek a szobába , máris Amynek esett. Felhúzta a pólóját és ujjaival belekapott a lány bőrébe.   - Mi olyan sietős? - kérdezte Amy huncutan , egy csepp eréllyel a hangjában, de nem engedte el a fiút, hanem szorosabban magához…..
Voltatok már hülye helyzetben? Igen? Nos.. ami az illeti ez sem sokkal különb. Persze hangsúly van azon, hogy a dolog az mennyire hülye, vagy a hülyeségének a milyensége és nagysága mekkora. Bár ez inkább furcsa és fokozottan furcsa ...   Szóval :  Ott kezdődik a…..
Gaavreel naplója Amy & Nash 2011.03.10 18:18:00
.. Az ajtó szinte kivágódott, ahogy a pár megérkezett a szállodába. Késő éjszaka volt már, azonban a nyári forróságban valósággal izzott a levegő, ezért nem is csoda, hogy a fiatalok pár pohár vodka-narancstól várták az enyhülést. Amy és Nash liftbe szálltak és elindultak…..
Gaavreel naplója :) 2011.03.10 18:18:00
Szerdai elmebetegségem       Fürdőházban láttalak,   Nem volt ajtó se ablak,   Szaunában ülve magam,   Te nevedet hallottam.       Hallottam és láttalak,   Forró tested fényalak,   Megérinted ajkamat,  …..
Gaavreel naplója Szappanbuborék 2011.03.10 18:17:00
 Végre itthon! Odakinnt az idő meglehetősen fagyos, inkább levetkőztem, befűtöttem a fürdőszobát és megengedtem a forróvizet. Kerestem némi habfürdőt és illóolajat ahogy szoktam ilyenkor mindig , összekevertem és beleöntöttem a még félig teli kádba.   Mire megtelt…..
Gaavreel naplója The black dress 2011.03.10 18:15:00
 A rendezvény remekül sikerült. Díszítés, zene, kaja , és mindenki milyen csinos. Az én ruhám átlagos , egyszerű és fekete, pedig nem akartam feketét, de beleuntam a keresgélésbe. Végülis mindegy , mivel úgyis nagyon rossz hangulatban voltam. Körülöttem a sok vidám ember ,…..
Hol volt hol nem volt... ismerős talán egy mesében :) De mit nevezünk mesének ? Ami talán megtörtént? Vagy amit akarunk hogy megtörténjen ? Vagy ami talán puszta bevillanás egy elmebeteg agyába ... Hogy én ezzel mit is akartam mondani , majd rájössz egyszer.   Életemben nem…..
Gaavreel naplója Kábitószer 2011.03.10 18:13:00
Valamelyik napon egy haverom megkínált valami legális gyommal. Próbáltam már, ezért nagyon nem is féltem tőle. Beleszívtam 1-2-őt ,aztán elkezdtem émelyegni. Valami nem stimmelt a szerrel , perceken belül irtózatosan rosszul lettem. Az izmaim és a végtagjaim nem engedelmeskedtek ,…..
Gaavreel naplója Újévi fogadalom 2011.03.10 18:12:06
 A buli remekül sikerült. Rengeteg ember és pia gyűlt össze, veszélyesen sok. A szervező szaladgált körbe -körbe, beszélgetett mindenkivel , de azért megállt néha előttem hogy csókot lopjon a számról. Bizony, Ő az enyém :)   Mikorra eleget töltöttünk a fejünkbe ,…..
Már réges rég este volt. Úgy gondoltam felkeresem egy ismerősömet hátha ő is unatkozik.   Sejtésem bejött, unatkozott. Elsétálgattunk hát a belvárosban, beszélgettünk, régi emlékeket idéztünk. Később mikor hűvösebb lett úgy gondoltam ideje hazamenni.   De…..