Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faith519

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lukrécia kencéi Arctonik AHA-val 2010.09.08 21:39:00
Az AHA savnak ebben a recpetben enyhe hámlasztó hatása van, ezért ajánlott zsíros és száraz bőrre egyaránt. Nem szabad minden nap használni, és nyáron különösen vigyázni kel vele, mert fényérzékennyé teszi a bőrt. A rozmaring segíti a sejtmegújulást, javítja a májfoltokat…..
Tardai történetek Ötvenkilenc 2009.05.08 09:00:00
Gabi bácsit már jóval azelőtt lekapta jövendőbeli apósa a tíz körméről, mielőtt az Gabi nénivel összejött volna. De konkrétan. Az egész sztori úgy indult, hogy az ifjú Gabi bá'-t Gabi néni korábban sebészorvos apja saját konyhaasztalukon szabadította meg fertőző…..
Írtam már az Fédération Cynologique Internationale-ról, mint a nemzetközi kutyázás egyik alapintézményéről. Ez a szervezet "rendszerezi" a kutyafajtákat, és amikor én is egy fajtacsoportról írok, többnyire az FCI besorolását használom. De magáról a rendszerről…..
Hallgasd meg! Dalszöveg új ablakban Mikor? Önsajnálat, önutálat, emlékezés, magány Miért? Eddig ehhez a dalhoz a legnehezebb címkéket hozzátűzni és megjegyzéseket fűzni, hiszen egyrészt annyira régi (1967), hogy nem is tudom igazán átérezni, mit is jelentett akkoriban,…..
comment:com A must-see lista 2008.10.07 13:21:00
Azon tűnődtem tegnap, miközben a kurzor a Törtetők és a Dexter legfrisebb epizódjai felett vacillált, hogy melyek is istenigazóból azok a sorozatok, amik nélkül tényleg nehéz lenne átvészelni a hetet? Én személy szerint négy kategóriába sorolom a sorozatokat, az elsőben…..
Elsőre talán nem tűnik durvának a következő félrefordítás, de ha belegondoltok, pontosan a mondat lényegét tette tönkre a fordító. Külön köszönet Sempnek a mellékelt linkért, ami egyrészt önmagában is nagyon érdekes, másrészt hasznos hátteret ad az idézethez:A Jack és…..
Subba Gipsz Jakabné 2007.10.04 15:15:00
Ismeritek Gipsz Jakab feleségét? HA-HA-HA. Na jó, nem akarunk nagyon elmélyülni a gondolatokban, hogy miért és hogyan alakulhatott ki a gipszkurás. Egyszerűen csak gyönyörködjünk abban, hogy mennyire extrém tud lenni egy ember.     ..