Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eNorby

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Kár, hogy nincs ma Halloween, ez oda való. Stella. Igen, megint a mesterlövész Stellája. 500x volt már róla szó, azt hiszitek már láttatok mindent...? Nos, "Barack" egy olyat küldött... Uff. Ki se merem rakni. Csak a "tovább" után, saját felelősségre és…..
Postal share the pain hmm ismerőős áhh igen! Amikor még nem volt Junior hanem még a RPJ  igy gyerekcipőben járt, akkor már-már felbukkantak a junior-juniorok. Közöttük voltam én is és a barátom is HIRIAN. Bevallom nagyonrosszul sikerült mert mint kezdők a Postal 2 hibáit…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
eNorby 2007.09.29 14:10:29
Nos, elérkezett a videókészítésben az a pillanat, amikor a játék tesztelése és egyéb előmunkálatok után, szerettem volna felvenni a jeleneteket...Elkezdtem játszani a játékot, hogy bemutassam milyen hihetetlenül botrányos az irányítása.Csak most ment a felvétel gomb. És valami…..
eNorby 2007.08.21 12:50:35