Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinkpöröly

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy itt már szóltunk róla, a Soundgarden 15 év hallgatás után hamarosan megmutatja egyik új dalát, a Live To Rise-t, amit a Bosszúállók (The Avengers) című nagyszabású képregényfilmhez készítettek. A hamarosan eljött, ugyanis a KISW rádió honlapján már meg is lehet…..
addict Így lopj ékszert! 2011.08.25 16:30:00
Mindig is szerettem az olyan filmeket, melyekben rafinált karakterek szőnek szupertitkos tervet egy bank, vagy ékszerbolt kirablására. Úgy tűnik a BMW-nél is rá vannak kattanva a témára, hiszen legújabb reklámfilmjüket egy ilyen rablásra építették. A hosszú, közel háromperces…..
28 ügynökség indult a tenderen, de a végén csak egy maradt. Megküzdöttünk a Mammuttal, de alulmaradtunk. Pedig mindent beleadtunk. Vagy mégsem? Szerencse, hogy nem az őskorban élünk, így most olyat tehetünk, amilyet még soha senki: megmutatunk mindent, amit eddig csak az ügyfél…..
Helmet @ Dürer Kert, 2010.11.28. Ott voltunk mi is a Dürer Kertben a Helmet-koncerten, sőt, Bécsben is megnéztük őket. Mindkétszer kiváló koncertet láttunk, nem is kérdéses. Page Hamilton gitáros-énekes a legszimpatikusabb frontemberek egyike, rendkívül feszes, noise-rockos zenéje…..
addict Reklámtender magyar módra 2010.08.18 10:30:00
Hány ügynökséget lehet megismerni egy tender keretein belül? Ötöt? Tízet? Tizenötöt? Ugyan már, egy profi cég ennek a sokszorosára is képes! A Bosch marketingvezetői legalábbis ezt gondolták, amikor gyakorlatilag minden hazai reklámügynökséget meghívtak a július végén kiírt…..
Pinkpöröly 2010.08.18 17:48:54
@solesz:
Nem tudom mitől vagy ekkora megfejtő, de ha már megszólítottál válaszolok: úgy sejtem hogy én már akkor éreztem hogy merre az arra, amikor te még a Kotler könyved első oldalát lapozgattad a zsíros kis ujjacskáiddal. Látom, a másik nagykönyvben, a "Hogyan legyünk megrendelők?"-ben viszont az egyébként közkedvelt okosságokat tartalmazó második fejezetig jutottál, melynek címe "Én vagyok a megrendelő avagy én fizetek, az van amit én mondok"
Az én kérdésem az, -a lakatos példáddal élve - hogy pl. lakatosmunkára is 102 lakatost tendereztetsz meg? Vagy, például a lakatosnak mondod e a munka közben hogy "te figyelj, azt ott jobb lenne ha 9-es anyával fognád meg...ja és nem lehetne inkább hogy átlósan rakod fel?"Netán a végén közlöd hogy jó végül is én akartam hogy átlós legyen de mivel így nem működik, nem fizetem ki. Befejezem, mert lehet hogy az átvitt értelmű párhuzamok nem biztos hogy leesnek neked.
Pinkpöröly 2010.08.23 14:36:47
@solesz:
Meghunyászkodva távozom, árnyékodba sem érek fel. Javaslom, hogy mérleghintázzon veled Kallós András, ő is kábé ugyanekkora nagykirály.