Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imreviki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorló Anyukaként, azt hiszem, hogy kijelenthetem, hogy a nők minden nap erejükön felül teljesítenek, nemcsak a gyereknevelésben, hanem az „erőfitogtatásban” is. Én a kezdetektől törekedtem arra, hogy a körülöttünk lévő kiegészítők praktikusak legyenek, mert rengeteg…..
Fantasztikus érzés lehet magasan a hófedte hegyek között, a röpködő mínuszokban a meleg vízből bámulni a csodálatos tájra. A legjobb síterepek luxus szállodái büszkélkedhetnek néhány igazán pazar panorámás medencével.   Hotel Villa Honegg, Svájc A Hotel Villa Honegg 914 méter magasan, Svájc…..
                            Bevallom ezt a salátát ma készítettem és ettem először, de most már biztos, hogy nem utoljára! Akartam hagyni belőle kóstolót másoknak is, de nem sikerült. Az 1990-ben kiadott "Azerbaijan cookery" c. régi családi szakácskönyvünkben…..
Gombászblog Tanár Úr kérem! 2008.05.06 15:57:00
Na, csak írok egy bejegyzést hosszú szünet után, nehogy azt higgye a Tisztelt Olvasó, hogy végképp elvesztem. De az a helyzet, hogy én kucsmagombákból fel vagyok mentve... Sosem volt igazán sikeres kucsmagomba vadászatom. Pár darab néha összejött, de olyan, amiről érdemes írni,…..