Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kornyezetbarat

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésekben taglalt problémákra - úgymint a vegyszert tartalmazó tisztítószerek mérgező hatása az emberi szervezetre, és ezek használatának következményeként környezetünk pusztítása – megoldás a természetes alapú tisztítószerek használata.Mit kell tudnod…..
Kedves Blogolvasó! Ha szeretnél vigyázni családod egészségére és óvni környezetedet takarítás közben is, kérlek töltsd le a tanulmányt, melyből informálódhatsz a vegyszert tartalmazó termékek káros következményeiről. Képet kapsz többek között arról, hogyhogyan jutnak be…..
Neked szól,ha eleged van abból, hogy takarítás közben magadat és családod tagjait is mérgezed,ha nem szeretnéd, hogy gyermeked ne adj isten ráhúzzon egy flakon mérgező tisztítószerre,ha várandós kismama vagy, és fontos számodra, hogy ne árts magzatodnak azzal, hogy vegyszert…..
kornyezetbarat 2010.08.31 14:09:04
@JakabEmese: Köszönöm a kedves szavakat.

Természetesen ezeket a témákat is érinteni fogom.
Vegyszert tartalmazó tisztítószereink vajon megoldják vagy okozzák a problémákat? Ugye a többség azért használja őket, hogy megszabaduljon a kosztól és a kórokozóktól, amelyek otthonában megtelepszenek. De mit kapunk a patyolattisztaságért cserébe? A vegyi anyagok egészségre…..
Bizonyára Te is ismersz olyan embereket, főként háziasszonyokat, akik szinte már-már mániákusan viselkednek, ha lakásuk takarításáról, tisztántartásáról van szó. Egyszerűen gyűlölik a koszt.Ők azok, akik mindig találnak kivetnivalót otthonuk tisztaságában, és a nap…..
Anya szereti, ha otthon makulátlan tisztaság uralkodik a lakásban. A szekrényben – persze jó magasan, nehogy a gyerkőcök elérjék - ott sorakoznak a vegyszerek bevetésre készen, hogy ragyogóvá varázsoljanak mindent, eltüntessék a piszkot, elbánjanak a kórokozókkal. Huh, még…..