Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lánglovagok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors május elején szellőztette meg először, hogy Delhusa Rambó Gjon ősszel műsort kap az RTL Klubon. Akkor azt írták, hogy Benkő Dániel feleségkeresős reality show-ját örökölheti meg. A bulvárlap ma arról ír, hogy Delhusa egy Love Guru munkanéven futó műsorban tűnhet fel,…..
Subba Hamarosan: I LOVE GJONI 2010.06.24 14:33:00
Azt hitted a Győzike show bukásával annyi lesz, és békén hagynak? Készülj fel a következő csapásra! JÖN A GJONI SHOW! Videóért klikk ide!Jelentkezni pedig itt lehet! Gjoni és felesége hosszú ideig igyekeztek haldokló házasságukat feléleszteni, ám…..
Miután Benkő Dániel reality-je véget ért, úgy volt, hogy Edit, a hoppon maradt feleségjelölt indít társkereső műsort. Az indulást meg is hirdették, de különböző okok miatt (Edit a csatorna háta mögött nem túl szép dolgokat mondott róluk és elképzelhető, hogy az…..
 Kénytelenek voltak előhúzni az emésztőgödörből egy újabb szart sztárt: hamarosan Delhusa Gjon, a "romantikus vadmotoros" 24 év házasság után a nyilvánosság előtt keresi új szerelmét. ..
WOLFCLAW Celebek szerelmet keresnek 2010.08.04 19:02:00
Társkereső műsorokra valahogy mindig szükség lesz. Én még mindig azt vallom, hogy aki több millió néző előtt akarja megtalálni a szerelmét különböző hülye feladatok teljesítésével az meg is érdemli, hogy baromnak nevezzék. Kivéve ha jó pénzt kap azért, hogy kitegye…..
Az RTL Klub új Benkő Dánielje új frizurát kapott a csatornától születésnapjára. A középen elválasztott "sörény" helyett oldalra fésülte a haját Hajas László, és a füle alá cicafarkakat "varázsolt", de ez sem nagyon segít azon a látszaton, hogy Gjoni…..