Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c_

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Jön a Digi Sport 3 is 2015.10.20 08:00:00
2015. október 24-én, szombaton elindul a Digi harmadik HD-sportcsatornája, a Digi Sport 3. Az új adó indulásával még több Európa-liga, angol, olasz és francia bajnoki mérkőzést láthatunk majd, illetve azok, akik Digi előfizetők, ugye, mert a csatornákat a UPC és a Telekom…..
Napok óta rendkívül ideges hangú kommentek születnek a SportKlub Facebook-oldalán, mivel az olasz- és francia futballmeccsek közvetítési jogait a magyar piacon birtokló csatorna műsoráról egyszer csak eltűntek a meccsek, és erről senkit nem értesítettek sem a weboldalukon, sem a…..
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
Gréczyblog T. Képviselő Funky! 2012.07.03 08:30:00
Az az igazság, Dunaújvárosban nem az történt, amit írtál. A DK nem akadályozott meg egy ellenzéki győzelmet, és bizony jogos lenne az LMP szerénysége. Tudom, jólesik olykor könnyű kézzel odakenni valami gyurcsányiádát, de néha nem árt tájékozódni. Másfél hónappal…..
  Jó hír a smucig Ryanair utasainak, hogy a Budapest Airport megkegyelmezett nekik, és nem kell aluminizált kohászruhát szerezniük, ha repülni akarnak. A cég napok alatt felismerte a Pulitzer-várományos fotótémát, ahogy a hagyományosan 30-45 perces szabad ég alatt várakozás…..
Blohin mester agyfaszt kapott, Kassai kettőt hibázott, a végeredmény jó lett. Kassaié az Eb bíróhibája. Körbenéztünk, mit mondanak a drukkerek a twitteren, szerte Európában.  Kassai ténykedése nemcsak a laikusokat, de a játékvezetői szakmát is keményen felkavarta. Andy…..
Subba Eközben a Rózsadombon 2012.06.05 17:37:00
c_ 2012.06.06 01:05:51
Subba Nemzeti Inzultáció 2012 2012.06.01 07:41:00
1. Örül-e Ön annak, hogy a Fidesz kampányban ígértünk "egy millió Új munkahelyet", de összesen "csak egymillió munkahely lesz"?2. Örül-e Ön annak, hogy "egyszeri, radikális és azonnali adócsökkentést" ígértünk, de eddig csak adókat emeltünk és…..
Hát mégis van értelme a Tesco klubkártyájának. Waitzen ugyan erről az akcióról lemaradt, de biztos lesz még hasonló: Annyit ekézitek a teszkót, hogy beindulhat az ingaeffektus: én most védeni fogom őket. Csatolva küldöm ezt a fantasztikus kupont, amit még márciusban küldtek…..
A néhai Moszkva téren néhány hete átszervezték a buszok végállomásait, ami azt eredményezte, hogy a Pető Intézet fele tartó beteg gyerekeknek egy úttal többet kell kommandózniuk:Az alábbi levelet elküldtem a BKV Ügyfélszolgálatára is, természetesen válaszukat is el fogom…..