Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rendszergizda

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dóra óta a Homárnak különösen izzadni kezd az ollója, ha újépítésű lakásokról szóló levelet talál a postaládájában. Most egy Veszprémi megoldásról kaptunk hírt, izgatottak is lettünk, de nem értjük pontosan mit látunk a képen. Valóban azt, hogy az elfelejtett…..
Kedves leendő olvasók.Még csak ismerkedem a blog.hu biztosította felülettel, de megígérhetem, hogy hamarosan kezdünk, és csupa érdekes dologról fogunk írni.Esetleg ha van vmi konkrétum, amiről mindenképpen szeretnétek olvasni, az írjátok meg.Üdv mindenkinek!..
Új MÁV blog Szívós kaller 2007.09.23 10:28:21
Már sokan megbotránkoztak a láb az ülésen sztorin. Itt egy újabb. Kérdem én miért kell kötekedni? Miért nem lehet normálisan figyelmeztetni? Az már más kérdés, hogy vajon miért büntette meg a kalauz az fiatalembert, ha érvényes volt a diákja. Sebaj, az egyesületüjnk hamarosan…..
Ma szegény kolléganőmet húzta le egy kalauz. Szándékosan írok lehúzást, hiszen arra hivatkozott, amikor a jegyet kiadta, hogy neki ki kell szamolnia Dunakeszitől a jegyet, hogy kiadhassa. Persze a kis kütyüjével nyomtatta... Egyébként bringával a jegy 300 forint lett volna. Még ha…..
Tékozló Homár A kedves spammer 2007.08.23 13:47:00
Nagy divatja van idén a "véletlenül másnak küldött" levélnek látszó spameknek, azt gondolják a tahók, ezek majd után nem fogják bíróságra cibálni őket. ern0 tegnap csodálkozott rá jelenségre: ez csak nekem uj, vagy most kezdodik a kedves, kozvetlen hangvetelu spamek…..