Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vazernovszkaja (törölt)

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
vazernovszkaja (törölt) 2010.11.23 16:27:18
@Breacher: Sajnos nem. Ezt a tényt a józan észen kívül ugyanis több hiteles beszámoló, leírás és visszaemlékezés is alátámasztja.
vazernovszkaja (törölt) 2010.11.23 16:28:25
@Breacher: Ezt te mondtad. Én nem.
vazernovszkaja (törölt) 2010.11.23 16:31:46
@Breacher: És még helyi repülőosztagparancsnok is például, aki riasztást kapva, személyesn szállt fel, megnézendő, mi a franc folyik itt. Ő azért elég közelről látta, hogy ezek bizony Junkers-ek a sürejéből...
Az irodai lét egyik nélkülözhetetlen kelléke a bűn rossz kávé, saját bögréből. Semmi nem tudja úgy feldühíteni az amúgy átlagon felüli sztressztűrésre trenírozott korporet-katonákat, mint a bögréjük eltűnése. Takinénik százai csuklanak reggel 9 és 10 között, miközben…..
Végre a minisztériumban is elkészült az az Excel-tábla, amelyik összevetette a kiadási és a bevételi oldalakat. Nem lesz 7%-os GDP-növekedés, túl nagy lesz a költségvetési lyuk, be kell valamivel tömni. A Véleményvezér általában rezignáltsággal veszi tudomásul a kormány…..
A november 8-án Budapestre érkező Joe Satriani ismét megújult, most épp úgy, hogy teljesen elhanyagolta a tökös rockzenét. A No Age olyan legendákat idéz, mint a Sonic Youth vagy az Eric's Dream, majdnem tökéletesen. A Maroon 5 valójában nem is annyira idegesítő, mint…..
Meglepődve szembesültek a magyarországi kerékpárutak állapotával azok az EU-intézményi dolgozók, akik részt vettek a kontinenset átszelő Európai Kerékpáros Túrán, számolt be a Levegő munkacsoport. A Duna mentén vezető 1300 kilométeres túrán átkerekeztek Németországon és…..
vazernovszkaja (törölt) 2010.09.14 23:57:21
@ne most: Pont erről beszéltem. Az autósok éves befizetései messze nem fedezik az autósok által használni szándékozott kerékpárosfüggetlen infrastruktúrát, vagy, ha igen, akkor miért a kerékpároson verik le a kormányzati tolvajlást?

Ráadásul én csak a közútról beszéltem és nem sztrádákról. Tökéletesen megoldható volna a dolog, hogy a sztrádán az autós, a közúton pedig a kerékpáros lenne a preferált alany.

Az ehhez szükséges pénzt pedig elő kell teremteni, akár kerékpáros adóval, vagy akár a meglevő befizetések visszaszármaztatásával is, de bármi áron.

A jelenlegi helyzet csak a csirkefogóknak jó, akik hasznot húznak a közlekedők kényszerű konfliktusaiból.
vazernovszkaja (törölt) 2010.09.15 01:38:30
@Martian: @vuk_: Hogy úgy van, de mennyire, hogy úgy van minden, ahogy mondjátok...
Vasárnap este érdekes üzenet landolt a postaládámban a Nagyítás című folyóirat főszerkesztőhelyettesétől, amelyben bejelenti, hogy "a Nagyítás leállt, több szám nem jelenik meg. Ha közöltünk írást, köszönjük, ha még nem, akkor szomorúan le kell mondanunk az…..
vazernovszkaja (törölt) 2010.09.14 18:07:35
@Fittipaldi: Ahogy említettem, ezek a dolgok manapság erősen keverednek, különösen, ha manipulatív hatalmi politikai okoból szándékosan keverik is őket.

Függetlenül attól, hogy amit mondasz, valójában nincs ellentétben azzal, amit én állítok, azt te csak úgy hiszed. És amiről írsz, az persze csak egy ideológia, ami vagy úgy lesz vagy nem, vagy jó vagy nem jó, de amelyet kizárólag csak többségi elven szerveződő államban lehet realizálni.

Ahol a többség persze azért dönt, úgy ahogy dönt, mert többen vannak, akik ugyanazt mondják, és nem azért, mert belátták "korszakos" igazságaidat.

A többségi elvű hatalomgyakorlásban mindig a legbefolyásolhatóbb, tehát legkorlátoltabb, legostobább hányad dönt a hatalom gyakorlásának mikéntjéről. Ez pedig csak addig egy működőképes gyakorlat, amíg ennek nincs igazán vérre menő tétje.

De menten vége a demokratikus mesevilágnak, amint szar keveredik a palacsintába. És akkor hogy fognak nagyhangú lózungjaid realizálódni?. Elárulom. Sehogy.
vazernovszkaja (törölt) 2010.09.14 18:09:32
@Balt: Erre a kérdésre sajnos nekem sincs válaszom és szándékom szerint nem is sugalltam azt, hogy lenne...
vazernovszkaja (törölt) 2010.09.15 02:58:48