Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fülesmackó

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror (szerkesztőség)!A napokban találtam rá az Önök blogjára, s felkeltette az érdeklődésemet, hiszen magam is munkahelyi problémákkal küzdök. Élnék eme lehetőséggel, kérem ne publikálják az itt leírtakat, mivel lehet hogy a főnököm, netán a…..
Üdv!     A feleségem a közszférában dolgozik (egy földhivatalnál, de nem szeretném elmondani melyikben), számos mocskos dolgot tudna mesélni, de most maradjunk a legújabbnál. 2014 január elsejétől csökkennek a bérletárak a fővárosban. Ez igazán örömteli, egy…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!    Az én történetem már lassan egy éve az álláskeresésről szól. Eddig közel 10 évet töltöttem az egyik német tulajdonú műszaki multinál (ahol nem a "hülyék" vannak) Nevet konkrétan csak azért nem írok, mert  szinte azonnal…..
fülesmackó 2013.12.01 18:53:36
@Szumátriai Patkánymajom:
@Silkent: Tökéletesen egyetértek.
A posztolónak kitartást, nem könnyű állást találni, pláne összeköttetés nélkül. Szorítok neki.
Hiába temetnék már, a világon körbeszáguldó Gangnam Style-jelenség nemhogy lecsengett volna, hanem egy-egy prominens személyiség - legutóbb az Egyesült Államok elnöke, a londoni polgármester és Madonna - révén egyre tovább dagad. A dél-koreai énekes, Psy zenés videója…..
fülesmackó 2012.11.26 12:33:46
@nookedli: Mert te aztán tudod, mit és mennyit melózok a munkahelyemen...imádom az efféle "látnok" megmondóembereket.
Ha ez megnyugtat, fizikai munkát végzünk, és közbe mindenféle zenét hallgatunk, jazz-től a rockig. Tudod, süket csendben nemigen jó dolgozni.
Aukcióra bocsátják Krist Novoselic basszusgitárját, amit még Kurt Cobain tört szét a Nirvana Smells Like Teen Spiritjének klipjében. A 15 és 25 ezer font közé becsült hangszert annak idején Novoselic egy zálogházban vette tudván, hogy a videó forgatása alatt úgyis ripityára…..
Ismét beindul a kívánsággép, a Sziget Szervezőiroda a fesztiválok honlapjain várja a javaslatokat, mely külföldi előadókat, zenekarokat hívják meg a jövő évi Heineken Balaton Sound, VOLT és Sziget fesztiválokra. Évek óta – hagyományosan a szezon végeztével, a jövőt…..
Számít az, hogy az ember melyik városban, illetve melyik országban nézi meg az adott zenekart? Valószínűleg igen, az alábbi beszámolók alapján viszont messzemenő következtetéseket nem tudunk levonni. Az biztos, hogy Udinében nagyon jó volt a Radiohead, pár nappal később Berlinben…..
fülesmackó 2012.10.11 23:11:58
@skovalsky: így van. És én is csípem a Radioheadet.
Amúgy meg hülyeségnek tartom, hogy itt egyesek a heavy metált / lásd Slayert / és az alternatív rockot hasonlítják egymáshoz. Olyan, mint mondjuk a pingvin meg a kolibri: mindkettő madár, de ezzel kimerült a hasonlóság.
Nem mindenki nyugatra megy – kezdte írását Jani haverja, aki első látásra egészen különös helyen keresi a boldogulást: Albániában. Egy olyan országban, ahol (szerzőnk szerint) tejből van a tej, ahol a család szent és ahol a nyugdíjasok a nyugdíjemelés ELLEN tüntettek. Szóval…..
Na most kiderül minden! Leginkább az, hogy van-e az új Muse-lemezen dubstep? Le is lőjük a poént: van. És nem is csak egy dalban. De minderről bárki meggyőződhet saját maga, ugyanis lejjebb tekerve ott a teljes The 2nd Law, ami Magyarországon exkluzívan csak itt a Lángoló Gitárokon…..
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
Október másodikán jelenik meg a Muse 2nd Law című albuma, amelyről itt egy új klip a Madnesshez. A videóban két fiatalt láthatunk, ahogy dohányoznak az üres buszon, miközben kint zavargások törnek ki és összecsapnak a roham rendőrök a rendbontókkal. A férfi és nő viszont egyre…..
 Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
fülesmackó 2012.08.26 14:32:09
Nem elég, hogy a Green Day rosszabbnál rosszabb dalokkal készül a háromrészes lemezmegjelenésük első kiadására, a zenekar most külön telefonos játékot is kap. Pontosabban az Angry Birds készíti el belőlük a saját zenei verzióját, amiben az Oh Love-on kívül egy új dal, a…..
Három napja mutattuk be a Green Day legújabb kislemezét a szeptemberben megjelenő ¡Uno! című albumról, ami egy három részes nagylemezsorozat első darabja lesz. A korábban megismert Oh Love-hoz most egy videó is készült, ahol egy rakás groupie mellett - Billie Joe-n kívül - új…..
Nem telhet el hét a szokásos Muse-hírek nélkül, most éppen Chris Wolstenholme beszélt alkoholizmusáról illetve a zenekar arról, mennyiben inspirálta az új lemezüket Skrillex. Előbbi az együttes 2009-es The Resistance című albumának munkáltaikor kezdett masszív alkoholizálásba,…..
Pete Doherty rockzenészt, a brit Babyshambles együttes volt frontemberét távozásra kérték fel egy thaiföldi rehabilitációs klinikáról, mivel "még nem volt kész arra, hogy leszokjon". A The Cabin Chiang Mai klinika közleményben jelentette be, hogy Dohertyt "terápiás okokból"…..
1962. július 12-én, napra pontosan fél évszázaddal ezelőtt, történetesen szintén egy csütörtök este különc társaság gyülekezett a londoni Marquee klub előtt, hogy megnézze egy bizonyos Rollin’ Stones zenekar bemutatkozó koncertjét. A világ most egy napra ismét Stones-lázban…..
Sziasztok!Sok mindenről olvastam már bejegyzést itt a munkahelyiterror blogon, diákmunkáról még nem. Az elmúlt hetekben viszont olyan dologról hallottam, ami szerintem minimum vérlázító. A barátnőm felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, úgy gondolta, nyárra keres…..
Skrillex neve hallatán a világ egyik fele korszakos zsenit, a másik fele a totális anti-zene megtestesítőjét látja. Mindenki döntse el maga akar-e bármelyik oldalhoz tartozni, de mielőtt erre az igen kardinális kérdésre válaszolnánk, álljon itt a holland Dario Fo énekkórus…..
fülesmackó 2012.06.23 14:58:03
@LPDani: egyetértek, legalább valamilyen szinten hallgatható lett így átdolgozva, igaz, egyszer elég ezt is meghallgatni.
Szerda óta tudja a világ, hogy idén szeptemberben megjelenik a Muse hatodik nagylemeze, a The 2nd Law, ami a rövid ízelítő alapján elmerül a dubstepben, hacsak nem vicc az egész videó, csupán mókáznak egyet az angolok, hogy mindenki róluk beszéljen. Az viszont nem vicc, hanem…..
A Green Day Twitter-oldalán jelentette be a minap Billie Joe Armstrong, hogy hivatalosan is megkezdték a 2009-ben megjelent 21th Century Breakdown című albumot követő új nagylemezük felvételeit. A zenekar korábban a soron következő kilencedik lemezéről úgy nyilatkozott, hogy az…..