Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meli87

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap úgy látszik az alternatív megoldásoké, ugyanis most a letöltésekre ajánlott, nemrég megújult Orbit Downloadernek csinálok konkurrenciát. Persze a dolog nem ilyen sarkított, a két program nálam is remekül megfér egymás mellett, egyik sem váltja ki a másikat teljesen.…..
Perverz Semék & Pajkos UkékAkira és KaichiAkira a tengerparti napon süttette magát. Félig már aludt, szemei elernyedtek a forróságban. Lágy kezek simogatását érezte mellkasán, melyek egyenesen a mellbimbójáig siklottak. Két ujj dörzsölte össze az érzékeny kis testrészét.…..
Ez a fejezet, már nem tartalmaz jelbeszédet! :D3.fejezet„Néma, hangtalan és tiltott szerelmünk, már évek óta tombol. Az élet útja, mely szerte ágazott, oly messzire sodort egymástól minket. Ezidáig nem volt keresztút, melyen találkozhattunk volna, s sorsunk újra egybefonódhatott…..
4. fejezet Hol vár a boldogság? Pénz, hírnév, rang és családi kötelezettségek...Ezek mellett, vajon van helye a szerelemnek és a boldogságnak? Vajon, mi a legfontosabb egy ember számára? Ha eljön az a perc, mikor végül dönteni kell...melyik utat választjuk? A döntés, melyet…..
meli87 2013.05.10 23:00:39
( Írta: Teletha) OneshotValaha, volt egy ország Caliente, melyet csak a bőség és a jó szerencse országának hívtak. Minden megvolt itt, amire egy embernek szüksége volt. A nemeseknek, étel, ital, pénz és szórakozás. A parasztoknak és közembereknek pedig, munka és élelem. Az…..
Szereplők: Namikava Jin x Masahiro Sosuke ( Aizawa Tamaki) Jellemző: szerelem, dráma(+16)1.fejezetA gyönyörű telihold bevilágította ezt a barátságtalan és sötét utcát. Csupán itt-ott pislákol egy-egy utcai lámpa, tompa fényt vetve a házakra. Ilyen későn már senki sem jár…..
Köszönöm, hogy idáig végig kísértétek a két főszereplő Yuuhi, és Nishio szerelmét. Külön köszönöm barátnőmnek és leglelkesebb Ryu x Nishio rajongómnak, Lucynak a támogatást!8. fejezetBeteljesülések... Örökké és még tovább.Nishio ébredezett. Kezeit kinyújtva a…..
Szereplők: Inoue Aoki x Yamamoto Kyoji. Jellemző: erőszak, szerelem, dráma(+ 12) 1.fejezet Present 1.A felkelő nap arany sugarai bevilágítottak a takaros kis szobába. Szórt fényei megvilágítottak egy szunnyadó párt. Az idősebbik mozgolódni kezdett. Lába kicsúszott a takaró…..
Szereplők: Kazuma Sen /Misaki/ x Ishigami Nakamura /Kenji/ jellemzői: trágár szöveg, yaoi, enyhe humor1. fejezetRengeteg emberrel találkoztam már eddigi életem során. Sok kihívást eddig egyik sem jelentett. Az emberek többsége rejtett személyiséggel él. Hol a munkában, hol pedig a…..
Ne kérdezd, hogy kitől van! Nem az enyém, csak találtam, de már nem emlékszem, hogy hol. Viszont...köszönöm annak, aki ezt csinálta és sajnálom ha engedély nélkül vettem volna el! / Teletha/ ..