Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szpartak

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi sportközvetítésünk után következzék hát egy újabb sportélmény, ezúttal Muhi az önzetlen beküldő. Itt már egy-két riporter kolléga név szerint is szerepel, de remélhetőleg nem sértődnek meg, hogy bekerültek a kis Pantheonunkba :-)) Modoros sportkommentátorok,…..
Azt mondd meg nékem, hol lesz majd lakóhelyünk? Maradunk itt, vagy egyszer majd továbbmegyünk?  Valami hasonló járhat 32 európai csapat - köztük a Debreceni VSC - vezetőinek fejében ma délután, a Bajnokok Ligája csoportkörének 17 óra 45 perckor kezdődő…..
szpartak 2009.08.28 11:52:37
@WallyB: valamit félreértettél: a tv2 a Lokinak csak a hazai meccseit adja (ezek lesznek ugyanis kedden, és ők csak akkor közvetítenek). Amikor a Loki szerdán (és idegenben) játszik, akkor valami mást ad majd a keddi játéknapról. Ahogy elnézem, ez leginkább az első fordulóban kérdéses, a negyedikben alighanem a Milan-Real, a hatodikban meg a Juve-Bayern lesz (az előbbi szerintem tuti, de az utóbbi is csak akkor változik, ha addigra a Bayern esélyei is elszállnak). Az elsőből az én tippem a Chelsea-Porto vagy a Besiktas-Manchester.
szpartak 2009.08.28 20:35:56
@daneeka: Most látom a tv2-n, hogy a nézők szavazhatnak, hogy Chelsea-Porto vagy Marseille-Milan legyen-e.

A Bayern én - még - nem temetem, valószínűtlennek tartom, hogy az utolsó forduló előtt már matematikai esélye se legyen a továbbjutásra, még ha nem is vagyok róla meggyőződve, hogy továbbmennek. Arra viszont, hogy nem lesznek 100%-osak, egy nagyobb összeget is mernék tenni.
szpartak 2009.08.28 20:43:28
@WallyB: úgy látom még mindig nem érted: a tv2 csak keddenként közvetít. Az első forduló keddi meccsei:

Juventus FC - Girondins de Bordeaux
Maccabi Haifa FC - FC Bayern München
VfL Wolfsburg - PFC CSKA Moskva
Beşiktaş JK - Manchester United FC
FC Zürich - Real Madrid CF
Olympique de Marseille - AC Milan
Chelsea FC - FC Porto
Club Atlético de Madrid - APOEL FC

Így hát hiába van abban fordulóban Inter-Barca, Kijev-Kazány vagy akár Pool-Loki is, ebből a nyolc meccsből - ill. mint eggyel korábbi bejegyzésemből látható, a Chelsea- vagy a Marseille-meccs valamelyikéből - kerül az egyik a tv képernyőjére.

Gondolom, a Digi élőben majd inkább a Pool-Lokit adja, de gyanítom, azért felvételről leadják majd az Inter-Barcát is.
Bár kommentár nélkül akartam idebiggyeszteni a videót, amelyen a diósgyőri stadion bontási munkálatai látszanak, de egyszerűen nem tudom szó nélkül hagyni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy második, pláne első otthonom volt az "aréna", mert az utóbbi egy-másfél évben…..
Lassacskán tehát el is kezdtek szállingózni a sikeréhes magyar menedzserek. Akkoriban persze még nem volt se magyar GM, se Mod. Így GM-George feladata volt a magyar felhasználók problémáival való foglalkozás. És akkor lássuk, kik is voltak a főszereplők eleinte, érkezési…..
A Birmingham-Aston Villa meccsről méltatlanul kevés szó esett a beharangozóban, ezért szeretnénk most egy kis kedvcsinálót átnyújtani a délután kettőkor kezdődő meccshez, egy Villa-drukkernek derbi-ügyben keserű, Birmingham-fanatikusnak mézédes évad két meccsét idézzük meg.…..
Aki nagyon nem tudja, mit csináljon, és szereti reménytelen időben meglett férfiemberek reménytelen küzdelmét nézegetni, kedden és szerdán nyolc remek kupameccsből válogathat. A sorozat a Borsod megyei rangadóval indul, a Diósgyőr az első meccset 3:1-re megnyerő NB II-es…..
Sokat szenvedett luxembourgi testvéreink, nektek szól ma a dal és zörög a dob! Tust húz a banda továbbá a moldáviai események okán (mi, magyarok inkább megmutatjuk a törököknek, hogy nő a köröm a középső ujjunkon), a Tartan Army holtrészeg dudásai is a kilt alól kivillanó…..
hattrickmania Hattrick Masters 6.2 2007.08.15 19:39:00
A Hattrick Maters első két kiírása igazi őrült vágta volt. Napi két meccset kellett játszani a csapatoknak, így négy nap alatt le is zajlott az egész versenysorozat. Ezen a feszített versenytempón hamar lazítottak a kedves HT-k, de míg így is igyekeznie kell a blogírónak, ha…..
szpartak 2007.08.15 22:22:36
hattrickmania Megint szerda (5.) 2007.08.15 14:35:00
Közeledik azaz idő, amikor már senki nem mehet biztosra a sorozatban (Magyar Kupa), ennek néhányan már nyomatékot is adtak: A hét managere: Petrov85 (Bakonybél; VI.) 4 osztály különbséget sikerült leküzdeni ezen a mérkőzésen: Bakonybél - Delta 1:0, méghozzá nem is…..