Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágines

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katalinék fennakadtak a Citibank ügyintézőin, akiknek bent a bankban sajnos nincs jogosultságuk számlát megszüntetni. Azt javasolták, hívják a telefonos ügyfélszolgálatot: Szüleim Citibank hitelkártyát váltottak ki. Már maga a rendszer rém bonyolult, de kedvezőnek találták…..
Rövid, de döbbenetes statisztikát állított össze egy győri kerékpáros: a gázolásos balesetek több mint 90 százaléka a város utóbbi években épített kerékpárútjainak átvezetéseiben történt, pedig a bringautakat elvileg éppen a biztonságosabb közlekedés érdekében…..
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
Ágines 2011.11.04 08:28:49
Kedves Aggódok!

Én egy eladósodott deviza hiteles ember vagyok. Tudom, ez manapság szitokszó, és igen, bűnbe estem akkor, amikor egy szobás garzonra vágytam és forint hitelt nem, ámde deviza hitelt kaptam. Igen, hibáztam akkor, amikor a hitelfelvétel előtt nem végeztem el a közgázt, csak egy béna bölcsész voltam (vagyok), aki olvasgatott-olvasgatott, majd próbált túlélni.
Igen, kapva kaptam az alkalmon, hogy önző módon éljek a végtörlesztés lehetőségével, és a hitelem tőketartozását megközelítően a lakás forgalmi értékéhez igaztítsam. De most szeretnék megnyugtatni mindden aggodó embert: nem fog menni. Minden bankot végigjárva - ahol egyáltalán van ajánlat és nem módosítják hétről-hétre - jelentem lehetetlen. Két ingatlanfedezettel, két keresettel, induló hitelfelvételi költségek megtérítésével is esélytelen a dolog. A bankok - egyébként érthető módon - minden lehető módon tesznek azért, hogy ne sikerüljön. Az elmúlt időszak 30.000 végtörlesztője pedig nem hitelből teljesítették, elhiheted.
Én pedig egész életemben cipelem magammal a bűnömet, amíg bele nem gebedek, több állással, gyermekvállalás nélkül, álmatlan éjszakákkal. Szóval kedves posztoló nem kívánhatod magadnak, amit kérsz, de ha mégis: hát eladó a lakásom most érdemes venni, akinek van pénze. Teljes berendezéssel a tied, semmi másra nem vágyom jobban csak egy biztonságos és megfizethető albérletre.
(Tekintettel arra, hogy magyar államplgár vagyok, jelzem, hogy minden egyéb teher engem is érint és én még csak adócsalni (de csitt!) sem tudok.)