Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alßert

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na Luki és Greg már hónapok óta itt könyörög, hogy csináljak pár képet a szobámról. És ma teljesül a vágyuk :) De mielőtt megnéznétek, egy kis magyarázat...1. ez ajándék Lukinak elismerésemként2. pár napja Luki dobott egy mail, hogy tudok e segíteni remo pótzh-ra…..
... legalább tudom félig egészséges vagyok. Igaz múlt héten voltam kivizsgáláson a dolgozói vízum miatt, így hamarossan kiderül a másik fele is. Ugyanakkor az is igaz, hogy túl sokat nem adok arra, mert ez a kivizsgálás is csak egy újabb alkalomnak tűnt, ahol lehúzzák a…..
Október 1-e Kína nemzeti napja, a Kínai Népköztársaság megalalkulásának évfordulója. Ennek alkalmából egy hét szabadságot kaptunk, így lesz egy kis időm pihenni, meg felfedezni a várost. Állítólag lesz valami rendezvény a Tienanmen téren. Engem igazából csak a tankok…..
Egy év Kínában Hold ünnepe 2010.09.25 17:49:00
 [Ezt még szerdán írtam, de csak most publikálom.. ]Végre van egy kis szabad időm, mert itt valami nemzeti ünnep van, így szerda - péntek nem kell menni dolgozni. Őszintén nem teljesen értem a logikát, mert 3 napot kaptunk, amiből egyet múlt vasárnap le kellett dolgoznunk,…..
Ma eljött az első olyan nap, amikor sztrájk volt Párizsban. Erre már előre felkészültem, itt ugyanis nem ritka az ilyesmi.De persze azt azért hozzátenném, nem is olyan, mint otthon. Érdekes módon itt képes a helyi "BKV" tájékoztatni mindenkit 2-3 nappal előre, hogy…..
alßert 2010.09.10 11:11:15
Kedden beindult a verkli, elkezdődtek a mindenféle ismerkedős programok, városnéző túrák, és persze a délutáni francia órák is. Elég fárasztó 3tól fél8-ig francia dumát hallgatni, de meg kell szokni, később csak rosszabb lesz, mikor reggeltől estig az megy majd :)A mesterszakon…..
Tegnap tettem egy elég nagy sétát a városban, azt terveztem, hogy felmegyek a Notre Dame tetejére, de nem tudtam, mert rengetegen álltak sorba, így inkább csak sétálgattam a környéken. A Notre Dame a városon belül egy kisebb szigeten fekszik, és gyakorlatilag a sziget minden…..
Ez a nap is eljött... Most még nem tudom, hogy ennek örüljek-e vagy sem, de mindenesetre megérkeztem Párizsba.Persze nem is rólam lett volna szó, ha nem a kapuban jut eszembe, hogy mindent hoztam csak a repjegy maradt a szobámban :D És a folytatás sem volt jobb, mert pechemre épp…..
A mai napon elmentem kicsit várost nézni. Még az Exxonos kollégámtól [Ádámtól] kaptam egy kínai kontaktot, hogy Balázs itt él és dolgozik már egy ideje és pár napja fel is vettem vele a kapcsoltatot és mára megbeszéltünk egy találkozót. És mivel hozzá meg pont kijött egy…..
Egy év Kínában pihi 2010.08.21 08:48:54
Csütörtökön elmentem a magyar nagykövetségre. Igazából pont szerencsésen alakult, mert az itteni AIESECesek most szervezik a Global Village-t és felkeresnek rengeteg nagykövetséget, hogy adnának e promóciós termékeket. Még szerdán megkérdeztek, hogy lenne e kedvem segíteni, de…..
Egy év Kínában A második nap 2010.08.18 14:32:33
Az előző bejegyzést igazából ma töltöttem fel, mivel a tűzeset után már nem volt internet. Viszont mikor vissza mentem, még egyből elkezdtem írni és vagy 2 órán keresztül gépeltem. Ma 10ig aludtam, majd fél12 fele elindultam az albérletemhez, hogy beköltözzek és aláírjam a…..
Egy év Kínában Indulás Kínába 2010.08.16 12:13:00
Már egy hete tervezem megírni az első bejegyzés ebbe a blogba, de hát mindig volt más dolgom, vagy csak szimplán lusta voltam, de hát mindegy is. Úgy terveztem, hogy az első írásba majd valami általános dolgokat írok Kínáról, meg ilyen elvárásokról írok, hogy vajon milyen is…..