Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verti

71 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig akadnak olyan játékosok, akiktől az ember elles valamit, amit a későbbiekben „beépít” a saját játékába. Én szerencsésnek mondhatom magamat, rengeteg "nagynevű" játékossal találkoztam, akik szupersztárnak számítanak a mi kis sportágunkban. Finn, cseh és svájci válogatottakkal rohangáltam…..
2015-ben elég sok olyan esemény történt körülöttem, amire nem szívesen emlékszem vissza. Tavaly ugyanis elhunyt a „3. és a 4.” nagypapám is. Bután hangzik, tudom, de a nagymamáim első férjeit nem ismertem. Vagyis az egyikkel találkoztam, de nem emlékszem rá, pici baba voltam. Úgyhogy számomra a…..
Ide most azt kellene írnom, hogy miért is kezdtem el újra blogolni. Lehet, ez egy hirtelen fellángolás, ami kitart 1-2 hónapig, aztán el is felejtem ezt az oldalt. :) Mostanában azonban sokszor érzem azt, jól esne kiírni magamból pár gondolatot. Nem fogom hirdetni a blogot, nem az a célom, hogy…..
Burgdorf Wizards 3 éve ilyenkor... 2013.08.07 17:26:07
... elbúcsúztam szüleimtől és belevetettem magam az ismeretlenbe. Egy kis félelemmel, de lelkesen szálltam át szüleim autójából Simonéba, egyenesen az első ülésre, 3 csapattársamat a hátsóra szorítva. Indultunk a csarnokba, oda, ahol a következő 3 évemet meghatározó…..
Hétfőn boldogan indultam dolgozni. Sokszor hallotok ilyet!? :) A boldog és a munka szó egy mondatban. Nem semmi. :) Délelőtt a szokásos koreográfiával indítottunk, délután azonban én is korán átmentem a rendezvény helyszínére. Michele az U alak jobb, én pedig a bal oldalát…..
Kevesebb mint 3 hónap kellett ahhoz, hogy újra Svájcban találjam magam. Szerencsére minden vizsgámat remekül teljesítettem, így nyugodt szívvel indulhattam útnak. Édesapámmal mentem Münchenig, onnan pedig egyedül, autóval tettem meg azt a 422 km-t, ami még elválasztott a „rég…..
Sajnos már hetek óta a tanulás az elsődleges, mellette a maradék "szabadidőmben" alszom, floorballozom a válogatottal, vagy éppen ápolom a kapcsolatomat a barátaimmal... :) Így elmondhatom, hogy ennek köszönhető, hogy nem írtam az elmúlt 1,5 hónapban. A vizsgáim jól sikerültek,…..
Burgdorf Wizards Az utolsók... 2013.04.29 23:19:48
Simone Berner tegnap lejátszotta utolsó válogatott mérkőzését. 2005-ös világbajnok, mellette 2 bronz és 1 ezüst tulajdonosa, 7 világbajnokságon húzhatta magára a címeres mezt. Védőként 27+43 pont a nemzeti csapat mérkőzésein, a svájci elit bajnokságban 133+169. Az ALL-Star…..
Svájci szánkózás. Ez nem éppen olyan, mint amikor itthon lecsúszol a dombról és örülsz az 1 perces élménynek. 3-5 km-es pályák, lifttel vagy felvonóval mész fel, majd a végén a képen látható "zsinór" felhúz a csúcsra. Ez az adelbodeni, persze mindenhol mások a…..
Annyi minden történt az utóbbi hetekben, hogy nehezemre esik visszaemlékezni.  Pedig rengeteg szép élménnyel gazdagodtam. Ebből most egy párat megosztok veletek, na meg van amire pár év múlva is emlékezni szeretnék, ha majd egyszer visszaolvasom a blogomat... :) Wiener Schnitzel,…..
"Élj úgy, hogyha lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen visszanézni."A selejtező után volt egy hetem, ami tele volt a nagy semmittevéssel, a gondolkodással, minden olyan dologgal, aminek semmi értelme sincsen. :) Aztán, egy jó barátom felszólított, hogy hagyjam a francba a…..
Magyarország ismét világbajnoki résztvevő! Sikerült. A kitűzött cél elérve. Az egyszerűséget nem igazán ismertük az 5 nap alatt, nem sikerült egyszerűen, könnyedén játszani, nyerni, na meg tovább jutni sem. Ha valaki a selejtező előtt azt mondja, hogy 2 vereséggel, 1…..
Tudom tudom, ezer éve nem írtam, az elnézéseteket kérem! Nem így terveztem, a 2 hetente 1 cikk megjelenik reálisnak és kivitelezhetőnek tűnt – a legelején -, aztán persze változott a helyzet. Nem teljesen igaz, hogy „semmit” nem írtam, mert félkész bejegyzések vannak, csak az…..
Ezt a bejegyzést 3,5 hete írtam, csak nem volt időm feltenni. Az október végi berni kiruccanás a csapattal jól sikerült, hasonló kimenettel, mint minden egyes buli, ugyanis Sänänál aludtam. A fogkefém még mindig várt rám, lassan már bepókhálósodik... :D De még mindig nagyon…..
Burgdorf Wizards A csapatjáték... 2012.10.29 15:00:00
A hétvégén nagyon érdekes beszélgetésben volt részem. Azt hiszem, az egyik legőszintébb emberrel társalogtam, a legjobb svájci barátommal, akiben feltétel nélkül megbízom, aki tudja, hogy nem sért meg, ha esetleg nem azt mondja, amit hallani szeretnék. Pont erre volt szükségem.…..
Burgdorf Wizards Október... 2012.10.26 13:01:26
Azért sem jelentkeztem, mert az elmúlt 1 hónapban kevés olyan dolog történt velem, amiről "jó lenne" írni. A floorballban olyan hullámvölgyeim voltak, mint talán még soha az eddigi pályafutásom alatt. Arról nem is beszélve, hogy az első 5 mérkőzésen 5 különböző pozícióban…..
A floorballos mindennapjaimról az előző bejegyzésben olvashattatok, most jöjjön a „minden más” kategória. Ahogy azt 1,5 hónapja írtam, van munkahelyem. Grauholz, Cafe Bar, általában Süd, amit jobban szeretek, mint a Nordot. A Nordban 6-10ig stresszes, 4-5 óra alatt csinálunk…..
Cseh open. Tudtuk előre, hogy még nagyon az elején vagyunk. A legtöbb csapatot már évek óta ugyanaz a 10-13-15 játékos alkot. Nálunk 9-10 új játékos van, szóval a csapat nagy része kicserélődött. Egy hétvége és egy termi edzés után nem vártunk sokat, így nem is csalódtunk.…..
Burgdorf Wizards Íme... 2012.08.14 23:38:33
Körülbelül 40 napja nem írtam ide. Ha csak röviden is összefoglalnám, mi minden történt velem, a legtöbben a bejegyzés közepénél feladnátok. Persze tudom, vannak még olyan elszánt olvasóim, akik 8-10 oldalt is elolvasnának... :) Viszont én inkább arra gondoltam, hogy kicsit…..
Burgdorf Wizards Újra Svájcban... 2012.07.07 13:04:00
Kedveskéim, újra itt. Mármint, újra Svájcban és újra a blogon. :) Az elmúlt 2 hónap, amíg nem jelentkeztem, tulajdonképpen a tanulásról szólt 1-2 kitérővel. A vizsgáimról annyit, hogy mind a 7 tárgyamat teljesítettem. Volt, amelyiket nehezebben – Alkotmányjog –, de a lényeg…..
Burgdorf Wizards Mandulaműtét 2012.04.26 20:37:00
Még volt 1 hetem a műtétig, próbáltam kiélvezni minden percét. Hétfőn végre találkoztam Zahóval. Már nagyon hiányzott, nagyon vártam ezt a napot. Benyomtunk egy adag fagyit, és a sütit sem hagytuk ki. Adjunk a kilóknak.... :) Este elvittük Tesómmal sétálni Brúnókat. Nem ő a…..
Ahogy ígértem, újra itt. Röviden a mostani helyzetemről: túl a mandulaműtéten, tegnap óta itthon vagyok. Fáj, szenvedek rendesen, de remélhetőleg minden nap jobb lesz. Köszönöm Mindenkinek, aki gondolt rám, írt nekem, üzent, aggódott értem.... A következő sorokat már korábban…..
Szóval, haza jöttem pár hétre, vagyis hónapra. Azt írtam legutóbb, most egy ideig nem jelentkezem, de ez változott. Vannak, akik miatt érdemes írni... :) Kaptam egy „építő jellegű kritikát”, miszerint túl hosszú egy bejegyzés, ezért többen csak átfutnak rajta.…..
Már megint eltelt 1 hónap, mióta nem jelentkeztem. Hihetetlen, milyen sebességgel telik az idő, és az is, mik történnek velem. Ezt az 1 hónapot leginkább a lelki válságom jellemezte. Voltam szuper állapotban, amikor imádtam Svájcot, nevettem, nem lehetett „lelőni" sem,…..
Ahogy ígértem, jöjjön a 2. felvonás. Elnézést a késésért, hétvégére ígértem és ma már szerda van. A képek Sophianal voltak és csak tegnap este adta oda, ezért csúsztam kicsit. Viszont ez egy nagyon terjedelmes bejegyzésre sikeredett, így aki nem adja fel a közepén, az…..