Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furkóúr

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár nappal ezelőtt már olvashattátok ZAti egy másik posztját, ezúttal egészen más megközelítésben dolgozta fel aktuális témáját, ad néhány jótanácsot az olvasóközönség arra fogékony részének. Az elmúlt napokban sokszor, sok helyen megénekeltük már a KRESZ…..
furkóúr 2011.01.18 22:28:57
@''autónepper.'': persze h.zudom,nem veszem a szívemre,ne aggódj!!:)
mi egy nagy család vagyunk!(sajnos:))
furkóúr 2011.01.18 22:49:59
@Reggie: nem akartalak megbantani,én nem veszem komolyan az egészet,remélem más sem teszi.
Az akciófilmekben mindig meg tud kapaszkodni a világ megmentője egy százhatvannal szlalomozó autó tetején is, de a valóságban ez azért nem egészen így működik. Don Blasius látott egy esetet a múlt héten, ahol a munkadíját követelő szerelő a testével próbálta megállásra…..
Korábbi írásunkban a manapság annyira népszerű közvetlen befecskendezéses dízelmotorok szoftveres tuningjáról írtunk. Aki belekezd a tuningolásba, ritkán áll meg ennyinél, és nem is jó, ha itt hagyja abba. Elmondjuk miért, a koromszűrő maszkot tegye fel az olvasó. Vélemények…..
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
Volt már olyan sztori, amikor ideiglenes táblát raktak a sor mögé és úgy büntették végig az autókat, olyan is volt, amikor ide-oda forgatták a megállni tilost, ott is bírság lett a vége. András sem volt kivétel, az ő autója mögé egy új táblát szereltek fel, mindjárt…..
furkóúr 2011.01.08 18:17:41
@Ophélie: feljelenteni bármiért lehet,max nem lesz belőle semmi..
furkóúr 2011.01.08 19:47:11
@pocok007: hm..szerintem te annyira vagy rendőr,mint én néptáncos...
azzal árultad el magad:"Nincs tiltva a parkolás, de engedve sincs. Szóval ha forgalmi sávban várakozol, lehet szankcionálni. "
ez tuti kamu..ami nincs tiltva az szabad.te sztem egyszerűen hazudsz..
Ismét leesett a hó, így már szinte megkerülhetetlen számunkra a jól ismert kisfilm. A helyszín az általában ködös, most azonban konkrétan havas Britannia. Ezt azért fontos tudni, mert tavaly ilyenkor a saját szememmel láttam, hogyan bénul meg kétcentis hó miatt a közlekedés,…..
furkóúr 2011.01.02 23:35:09
@dennisthemenace: tisztában vagyok vele.:)
tudom,hogy nem minden arany ami fénylik,nincs kolbászból a kerítés itt sem,de a közlekedés,vasút pl,sokkal jobb,tisztább,oktatás,na és a kórházak!bementem meglátogatni egy barátomat a helyi kórházba,és nekem is hoztak vacsorát!!!ezt add össze!
az álláskeresés meg klasszisokkal jobb..rengeteg állás van,és megbecsülnek.nem úgy mint otthon,hogy le vagy sz.rva,ha nem tetszik valami el lehet menni..olyan sincs,hogy minimálbérre vagy bejelentve..csak hát az időjárás..:( na az egy pain in the arse..
furkóúr 2011.01.02 23:38:48
@Wick78: hát,jó nektek..
furkóúr 2011.01.02 23:48:18
@Wick78: hát az nem jó!nyilván ott is van sz@r..de biztos van jó is.miért nem váltasz?
Gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e ezt a videót kiposztolni, mert több helyen is találkoztam vele, de úgy gondoltam, hátha pont itt akad valaki, aki felismeri a rossz minőségű felvétel ellenére, hogy milyen logó van a furgon oldalán, vagy egyáltalán a típusát, mert az sem teljesen…..
Még december közepe táján olvashattátok egy névtelen levélküldő dupla posztjának első felvonását, íme a folytatás:Egyenrangú kereszteződés, jobbra senki, balra sem áll senki a kereszteződésben, döcögök tovább 30 körül, amikor is balról hallani vélem 4 álló gumi…..
furkóúr 2011.01.01 13:31:48
@''autónepper.'': igen.pontosan erre céloztam,ezerszer is árgondolja tudjukki,hogy kiszálljon,gondosan megnézikihezszáll ki,ebben biztos vok..!
had kérdezzem meg,te mit tennél hasnonló heyzetben?
elmondok egy történetet:
16.kerületben,a Rákósi útról kanyarodott egy fiat uno,két ember vezette.romák.
két agresszív bunkó vezette,és a gyalogátkelőn épp átment egy 30év körüli férfi.fékcsikorgás,majdnem elütütték.
a gyalogos megállt,egy szót sem szólt,várta hogy embereink eltűnjenek.
az anyósülésen ülő,dagadt ,150kilós kopasz idióta irtózatos káromkodások közepette,elkezdett kikászálódni.mire a gyalogos egyszerűen visszarúgta a lábára az ajtót,és ugye a kezét kitette,hogy kiszálljon,szóval az ujjaira is iszonyatosan ráütütt párat,és utána el elszaladt.
persze egy 130kilós zsírfej sem tud szaladni,úgyhogy kicsit káromkodtak,és tovább mentek..senki sem volt felháborodva,hogy mennyire elbántak czi..nyékkal..
furkóúr 2011.01.01 13:48:25
@''autónepper.'': igen,ebben megint igazad van,de pont ez a gusztustalan a stílusokban,hogy ha valaki nem ilyen vérmes beállítottságú,akkor azt azonnal kikezdeik..pedig hidd el,ha egyszer egy általad leírt fikció mebvalósulna,akkor legközelebb elgondolkodna,mielőtt kiszáll valakihez..
furkóúr 2011.01.01 15:29:09
@okostojgli: jé,nekünk is van saját TROLLunk!!!
Olvastam minap a Totalcaron ezt a szerencsétlenül járt tojásdobáló fiatalembert, és elgondolkodtam rajta, hogy elnézve a hazai állapotokat, nem vagyunk messze ilyen esetek hazai bekövetkeztétől. Családi gondokkal, munkahelyi stresszel terhelt, végletekig a kapitalizmus által…..
furkóúr 2010.11.14 16:37:45
@faszomaszádba: ..ez a legkirályabb nickname amit valaha láttam!!!!!!
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
furkóúr 2010.11.14 15:28:07
@SÜN: sztem meg téged kéne jó szájba verni...
balesetek vannak,hála istennek nem történt baj.ez a lényeg!
furkóúr 2010.11.14 16:26:46
@vuk_: hagyjál már az "itt Londonban" mesével..
én is itt élek,itt is aztán van egy vezetési morál...
Volt már olyan poszt régebben a blogon, ahol kategorizáltuk a sofőrtípusokat (aki megtalálja, hogy belinkelhessem, az kap egy pirospontot), most fordítunk rajta egyet, a gyalogosokról lesz szó. És egy szinttel lejjebb megyünk a struktúrában, Richelieu ugyanis azokat az alfajokat…..
A 2010-es MotoGP szezon véget ért, ami egyben véget vetett a 176 izzadó tenyerű felhasználó izzadásának is. Tippjátékunk lezárult, Talmácsi Gábor biztosan nem fog több pontot szerezni idén.   Százhetvenhat olvasó adott le érvényes tippet. Ez egy remek szám, a motoros…..
furkóúr 2010.11.08 17:32:14
@Kivancsi: nem hát!
Abban,amit csinál,a világranglistán 6.ennyi.
azok az emberek,akik kritizálják,a saját szakterületükön hol vanak?
egyszer fenn,egyszer lenn.valószínű lesz ez még jobb is.de ha nem,nincs min szégyenkezni,toronymagasan kiemelkedik a magyar autó/motor sportból..
Belsőség Csodálatos multitasking 2010.11.06 10:20:00
Szép magyarul: többfeladatosság. A terminus technicus, melynek kapcsán elsősorban a különféle operációs rendszerek jutnak eszünkbe. Pedig a folyamat idősebb, mint maga az ember, hiszen lényegében majommal közös ősünk (feltéve, ha elfogadjuk Darwin tanait), miközben másik…..
Hogy egy igazi modorossággal kezdjem a poszt bevezetőjét, mr_x a ködös Albionból (na jó, valójában épp nem is volt köd az eset idején) küldött egy videóval is kiegészített levelet (már nem először), hogy megmutassa, ott sem mindenki teljesen normális. Persze lehet, hogy a…..
furkóúr 2010.10.31 13:48:07
@hawkeye: inkább a második..
am.Skóciában merrefele?
Én Glasgow,immár 2006 óta..
furkóúr 2010.10.31 16:07:10
@hawkeye: köszönöm.akkor jól látom én is. A Skótok nagyon kedvesek,és segítőkészek,bár az elején nehéz volt megszokni a tájszólást ,hogy minden i-t e-nek mondanak..
de volt magyar kollégám,mosogató,aki gyorshajtott,30mp helyett 60-al,éjszaka.mellette termett egy rendőrautó,megelőzték,kidugtak elé egy nagy ledes táblát,amin villogott az aktuális sebesség..és ment tovább,nem állították meg..
jött a levél a Parish Hall-ból,ami sztem magyarul önormányzat,és kérték,hogy ugyan már szurkoljon le 750 gbp-t,és legközelebbi alkalommal autóelkobzás,és letöltendő szabadságvesztés esedékes...
Valamint,ha 8 napon belül nem fizetődik be az összeg,akkor duplázódik,és ha azt sem,akkor sittre kerül..
..azt írták,hogy 120mph fölött autómatikusan letöltendő..
és még valami!Egyszerűen megoldják a bizonyítási eljárást,mert a legtöbb gyalogátkelőhely,és kereszteződés be van kamerázva.És így hamar megbüntetődsz..
furkóúr 2010.10.31 22:50:47
@dennisthemenace: ???te melyik angliában élsz?te életedben nem jártál ott,ha ilyen baromságokat beszélsz.
Az az anglia,ahol én élek,elsőnek nyitotta meg határait a magyarok előtt..Az az anglia,ahol én élek,európa egyik vezető nagyhatalma,és az európai únióhoz tartozik.és abban az angliában ahol élek rengeteg féle ember él,külömböző bőrszínnel,vallássaq.
minden fórumon van egy barom,akinek kisebbségi komplexusa van,és bizonygatja a többieknek felsőbbrendűségét,ő mindenki felett áll,ő egy másik országban lakik,ahol minden szebb,és jobb,ő már olvasta a kedvenc könyvedet,a kedvenc autódat ő most adta el mert szar volt,ha neked valamiből van 3,neki van 4,ha vettél valamit 6ft-ért,ő tudott volna 5-ért...ezen a fórumon most te vagy az..
Belsőség 911 GT2 RS OMFG 2010.10.25 10:55:19
Ez nem autó, ez egy atomtöltetű, fenyegetően pulzáló, ezerlövetű bálnapénisz a saját, méret után csináltatott, szatén alsógatyánkban. Vélemények az azonos című írásunkról...
furkóúr 2010.10.25 13:22:43
@laverdasfc: www.sportmotor.hu/motoros_videok/speed/s1000rr-v-rsv4-v-hayabusa-v-zz-r1400-75920

vagy ez:www.sportmotor.hu/motoros_videok/gyorsulas/bmw-s1000-rr-vs-geiger-corvette-60650

hozzáteszem h.kifejezetten nem szeretem a motorokat,csak egyszerűen durva,hogy mit ki nem hoz a bmw egy sima,folytott utcai gépből,és 1000köbcentiből,mindenféle turbó nélkül..
furkóúr 2010.10.25 15:43:36
@laverdasfc: igen,már én is rájöttem hogy baromság volt feltenni a videót,mert félreérthető.Nos,én kifejezetten utálom a motorokat,és csak példakép hoztam fel,hogy a bmw-nél micsoda mérnöki teljesítmény van,ha egy ilyen csúcstechnológiát megcsináltak közútra..
olcsón,izonyatos teljesítmény,ami odaver az összes japánnak..a kategóriában persze..
az egyetlen hibája,hogy 2 kereke van...:(
Számomra egyértelműnek tűnik, hogy ha részese vagyok egy balesetnek, amiben a másik fél életét veszti - még nem volt ilyen, remélem, soha nem is lesz -, de nem én vagyok az okozója, abból jogilag nem szenvedhetek semmilyen sérelmet. Az már más kérdés, hogy lelkileg hogyan tudnék…..
furkóúr 2010.10.25 00:42:49
@nemzetikonyves: sztem buciban még egy gyilkosság benne van..:)
furkóúr 2010.10.25 00:51:08
@Skulo: mindíg kíváncsi voltam,hogyha valakinek bevonják bizonyos időre a jogosítványát,akkor az pontosan hogyan zajlik.és hála az égnek neked elvették!
(ez csak morbid vicc,ne haragudj+ érte)
de az érdekel,hogy bevonják fél évre,é egyből viszakapod,vagy vizsgázni kell?
Az autópályás jobbról előzést már szinte megszoktuk, volt is szó róla már elég sokszor. Városban viszont több irányból jöhet bárki, nem csak autóval, hanem akár gyalog is, ezért különösen veszélyes ilyemit tenni. Zsolt a zebrán engedett épp át egy puhatestűt, amikor…..
Nem titkolja Pokember, hogy ő sem szent és követett el hibákat, főleg, amikor eldurrant az agya a nyomulós motoros miatt. Nem titkolja a saját hülyeségét sem, de a nagy kérdés az, hogy ezért a kommentelők nem négyelik-e fel, mert kevesebbért is kaptak már vérszemet. Régi…..
furkóúr 2010.10.24 18:57:34
@aspanu: te sokat nézed a minimaxot nem???
én is Angliában élek,de úgy látszik,neked van egy külön "angliád",ahol mindenki példamutató,senki sem rosszalkodik,és ha mégis,azonnal jól letartóztatódik,megejnyebejnyeirgumburgum...
Abban az Angliában ahol én élek,van egy város,london a neve,és aról híres,hogy vannak olyan részei ahol nem ajánlatos éjszakánként csavarogni..És abban a londonban,igenis vannak ugyanolyan bunkók mint Budapesten,vagy glasgowban,Vagy St.Helierben,vagy Hágában,vagy Newyorkban...ezeket a városokat tudom összehasonlítani,mert itt éltem huzamosabb ideig...
úgyhogy ne akarj etetni senkit,te barom...
Nem tudom, hogy Pokyvali türelmetlenségének mennyire van sok alapja, mert én nem járok a levelében említett úton naponta, így sosem tűnt fel, hogy van ott értelmetlen lámpa. A városba befelé viszont nem feltétlenül szivatás okán lehet hosszan piros, hanem hogy elosszák kicsit a…..
furkóúr 2010.10.23 22:25:20
Belsőség Antonió hellószia! 2010.10.23 17:06:00
A múlt héten írt nekünk (illetve Tomnak, a Photoshop Vincent Vegájának) egy kicsit fura levelet Antonió:Kedves Tamás!Nem tudom jó helyen kopogtatok-e kérésemmel, de úgy gondolom, hogy a weboldal szerkesztője lehet a legmegfelelőbb ember számomra.Rögtön a tárgyra is térek:…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Panni egy olyan tipikus helyzet külső szemlélője volt, amikor két hülye megtalálja egymást, aztán beindul az adok-kapok, kölcsönös szivatás...Csináltam már néhány képet a közutakon, amiket aztán valahogy mégsem küldtem be, nem is írtam még Neked soha,…..
furkóúr 2010.10.16 23:41:34
A Homáron keresztül Ágnestől is értesültem a lenti esetről, Bence pedig közvetlenül nekem írta meg a sztorit még nagyobb részletességgel, úgyhogy az ő levelét olvashatjátok alább. Ha anyagi kárral járó balesetet sikerült kifognotok, sose hagyjátok, hogy rádumáljon a vétkes…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
autózz! Hálaadás és gyónás 2010.08.16 13:50:00
Nem véletlen a cím, a mai történet beküldője, Attila ugyanis lelkész, akinek humorérzéke is van és korábban volt már kőműves és hivatásos sofőr is. De mint minden ember, ő is esendő, így sok év után mindenféle cifra mondatok hagyták el a száját azt követően, hogy gyors…..
furkóúr 2010.08.16 14:29:16