Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiwcsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harca vezető sztárszínészei eddig 6 évadra voltak leszerződtetve az HBO-nál, most viszont újratárgyalják a csatornával kötött megállapodásaikat, mert kiderült, hogy be kéne majd ugraniuk egy 7. évad forgatására is, harsogja a Hollywood Reporter. Még a gázsijukat is…..
Az elmúlt hetekben az odamondogatások, lemondások, központi oszlatások, éles konfliktusok határozták meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jobbik életét: mint az atv.hu megírta, előbb a Jobbik szolnoki elnöksége mondott le, erre válaszul az országos elnökség az egész helyi…..
tiwcsi 2016.01.31 13:11:45
Adjon az Isten! Én sem szeretem a zsidó embereket, de nem ártanék fizikailag egynek sem. Soha nem értetem, s nem is fogom megérteni, hogy a zsidó ember mitől is különb, hogy az őket nem kedvelőkre egy külön kifejezést használnak, holott az antiszemitizmus ettől sokkal összetettebb fogalom. Mi az, hogy ők ezt kisajátították?! Már csak ez is egy ok, hogy ne kedveljük őket, a többit nem kell sorolnom ugye? Jó magam is jászsági vagyok, de én nem állítottam, hogy Budai Lóránt antiszemita vagy rasszista! Milyen jogon írja le akárki is ide, hogy a "A jászságiak szerint Budai antiszemita, rasszista"?! Kikérem magamnak és visszautasítom ezt a kijelentését a cikk írójának, s elgondolkozom azon,hogy kártérítési pert fogok ellene indítani! Azt sem hiszem, hogy a Budai rasszista lenne, hisz, akkor minden olyan emberre rá lehetne kiáltani, hogy rasszista, aki nem kedveli azon emberek csoportjait, etnikumait, akik más embereket szabálysértések vagy bűncselekmények elkövetésével lelki, fizikai és anyagi károkat okoznak. Akkor én is rasszista vagyok, vagy mert utálom azokat az embereket, akik csalnak, lopnak, gyilkolnak! És bizony ebbe bele tartozik az echte magyar, magyar zsidó, magyar cigány, magyar politikus, stb! Budai Lóránt NE is kedvelje az ilyen tulajdonságokkal élő férgeket, azokat minden eszközével üldözze és tapossa el, a szó átvitt értelmében! Mert ezeket kiirtani, megszüntetni csak így lehet! 2018 a Jobbik éve lesz! Szebb jövőt!
Pussycat Ink a 8. utas a halál :) 2010.08.17 07:23:00
 Tegnap este már nem volt semmi erőm írni, úh még most reggel gyorsan bepótolom.Elkezdtük befejezni a hátamat, megint egy nagymintával. Ez a 8. tetoválásom. Most még csak a karcot tolta fel Nővérkém, mert többet nem is bírtam este, nem voltam formában :S Még jön a mancsa…..
tiwcsi 2010.08.18 15:26:47
Már volt két blogom is, de egyiknek sem volt komoly indíttatása, csak úgy írogattam, szórakozásból. Valamennyire ezzel is ez lesz sztem, de ezt szeretném megtartani,  ezen keresztül dokumentálni a tanulásom folymatát, közbe-közbeszúrva h mi történik éppen velem...Kezdésnek…..