Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoulAssassin

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekek, most léptek ki a nagy büdös életben, higgyétek el az új alaptörvény díszkiadása, amit a friss érettségi mellé kaptok, sokat segít majd nektek abban, hogy megtaláljátok az utat, ami egy boldog élet irányába vezet! A tárca és az államtitkárság ennyivel nagyjából meg…..
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
Mindannyian tudjuk; a parkolási szabályozás kaotikus, különösen igaz ez a kerékbilincs alkalmazási lehetőségeire. Volt időszak, amikor csak a KRESZ-t megsértőkkel szemben jártak el ily módon, míg egy időben (és a tapasztalatok szerint mostanában is) lejárt parkolójegyért is…..
Mivel ma már több olyan termék is tartalmaz koffeint, amelyről nem is gondolnánk, könnyen előfordulhat, hogy az ajánlott napi bevitelt túlhaladó mértékben juttatjuk azt a szervezetünkbe. A koffein megtalálható a különböző energia-és sportitalokban, egyes gyógyszerekben,…..
SoulAssassin 2011.07.10 14:21:03
@Porcelán az elefántboltban:
A dihidrogén oxid pedig fulladást okozhat, valamint erősen korrodálja a vasat, tilcsák be! :)
SoulAssassin 2011.07.10 15:02:19
@Porcelán az elefántboltban:
:))) Jogos. Nyíltan kijelenthetjük, hogy ez az anyag tehet minden rosszról valamint utasítsuk el a rágalmakat, amelyekkel a koffeint vagy az etanolt illetik! (halkan jegyzem meg: a mák, a dohány, és a kokacserje is dihidrogén-oxidot vesz fel növekedése során...) :)
„Valószínűleg nem első alkalommal vitt oda nőt. Igaz, ez nem nagyon érdekelt, én egy jó szexet vártam, nem szerelmet” – a várva várt együttlét keresztül húzza az előzetes erotikus levelezés ígéreteit. A pasinak, ahelyett, hogy összeszégyellné magát, még arra…..
autózz! Kreatív sávhasználat 2011.06.19 14:04:00
Az időjárás sajnos rosszra fordult, úgyhogy strandra menni esélytelen. Mára jutott egy jó kis fővárosi poszt, de nem csak nekik szól, hiszen mindenki számára értelmezhető.A Petőfi híd pesti lehajtója több szempontból is jellegzetes példája a budapesti közlekedési…..
Namost miközben írom ezeket a sorokat, épp a "csajosbuliban" van, el lehet képzelni milyen állapotban vagyok.Sziasztok! Gyanítom a sztorim hosszabb lesz mint tervezem, lustáktól előre is elnézést (bocsi, de ezekután már csakazértis elolvasod, hogy bebizonyítsd, hogy de te…..
Kidobni is csellel sikerült, elvágtuk a net kábelt és fb nélkül unatkozott és megörült ezért hazament.Sziasztok! Egy-két hónapja olvasom a blogot, reméltem találok egy, az enyémhez hasonló brutalitású sztorit, de nem. Az enyém elég durva, brazil szappanoperát…..
„T. mindig elmeséli, hogy nehéz eljátszania, hogy nem kívánja maximálisan a lányt, és csak próbálkozik az ágyban vele” – a srác tutira megy és kizárja a kudarcot. Melegnek mondja magát és az esetek döntő többségében be is válik ez a taktika, eltekintve attól,…..