Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plasztikcsirke

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi terror!   Szeretném az elején leszögezni, hogy teljes…..
Kedves Munkahelyi (T)error Blog!  Saját történetemet szeretném megírni, nem túl durva, viszont jó hosszú lesz:)  Nemrég kiderült, hogy a Raiffeisen Bank Zrt. Nyíregyházára telepíti Közép-Európai központját. Mivel végzettségem megfelelt a meghirdetett állásokhoz, így…..
plasztikcsirke 2013.08.06 17:29:21
@buday008: Nem a Raiffeisen szervezte. A dolgozók nem a R. alkalmazottai lesznek, hanem egy Kft-é.
Tisztelt MH Terror blog! Elég rég óta olvasótok vagyok és nem csak a posztokat, hanem a kommenteket is igyekszem gyakran átfutni. Volt már, hogy dolgozóként próbáltam átérezni mások ügyes-bajos problémáit, álláskeresési nehézségeit de jelenleg, mint álláskereső írok nektek…..
plasztikcsirke 2013.03.27 10:05:30
@levendulabandi: Tudom, de én pl. vidéki vagyok és itt csak a legalja call centeres munkák vannak. Meg nem beszél mindenki 2 nyelvet felsőfokon,( én pl. csak egyet és egy másikat alapfokon) ahogy nem lehet mindenki programozó, mert mondjuk nincs hozzá érzéke. A kenyeret is sütni kell valakinek, meg a kukákat is üríteni. Nem költözhet mindenki BP-re, mert nem mindenki teheti meg. Okokat most nem sorolok. Szóval a normálisabb call centeres munkákat nem mindenki tudja elvégezni és elérni. Lehet, h a posztoló töri-hittan szakos tanár és épp csak van egy középfokú nyelvvizsgája angolból.
Tisztelt Szakértő, Szeretnék tanácsot kérni egy kellemetlen munkahelyi szituáció kezelésére. Nem feltétlenül "terror"-nak nevezném, de engem nagyon zavar. 37 éves nő vagyok. Az 50 év körüli főnököm,természetesen férfi, rendszeresen mások előtt…..
plasztikcsirke 2010.12.06 13:34:48
@tff: Nem hinném, hogy az a főnök, aki bögyösnek meri szólítani az alkalmazottját, annyira zavarban lenne a kipakolt csöcsöktől. A probléma inkább az, hogy az első beszólásnál nem lépett oda a posztíró, tehát elfogadta ezt a megszólítást. Most már hiába ágál ellene, a főnök nem fogja érteni, hogy ha eddig nem volt gond a bögyösözés, most hirtelen miért lett az.
Vannak ilyen egyszerű lények is.