Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mocskos csaló

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi jut eszünkbe a mai dátumról? Március idusa, nemzeti ünnep, a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja. Kokárda, iskolai ünnepség, sípoló mikrofonok, szavaló gyerekek, iskolaigazgatók suta szónoklatai a 12 pontról, Landerer nyomdájáról, Batthyányról, Kossuthról, Deák Ferencről, a…..
mocskos csaló 2017.03.15 20:34:55
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
mocskos csaló 2014.01.25 13:02:19
@holl gold: Már húsz éve is van, mikor ellopták a bringáinkat(két vadiúj MTB). A nyomozás során kiderült, hogy egy aránylag jómódú, vállalkozását tekintve sikeres üzletember lopatta el suttyó kölykökkel a bringákat, összesen vagy hatvanat a városban. A kölykök pár száz forintot kaptak darabonként, nyilván annak is örültek. A felbujtó pedig kisteherautóval átvitte egy másik megye székhelyére és ott jó minőségű, használt kerékpárként árulta a sok lopott járgányt.
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...