Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LAC_78

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röpködök ide-oda  a témákban, már ami a társkeresést és párkapcsolatokat illeti és leragadok nyilván a problémásabb eseteknél, ezért joggal ér a kritika, hogy csak "nyafogok" a férfiakkal kapcsolatban. Magamba szálltam és elismertem, hogy ez így tovább nem mehet, kell egy posztot szánni a normális,…..
LAC_78 2014.06.19 15:18:48
@Pixynor: Csak ez a tapasztalat szerzés szerintem egy kicsik kitolódott. Nem 30+ éves korig kellene a tapasztalatokat szerezni, mert akkor készülnek az ilyen jellegű blogok, mivel a nagy tapasztalatszerzésben 30 fölött már erősen csökken a húspiaci érték (elnézést a durva hasonlatért).
LAC_78 2014.06.20 08:11:28
@Pixynor: Még mielőtt azt gondolnátok, hogy én egy a csajoktól megkeseredett pasi vagyok, akinek nem jött be az élet, szeretném elmondani, hogy volt sok normális csaj is az életemben és már 11 éve boldog házasságban élek. A fent leírt tapasztalataim a fiatal koromból jönnek, amikor viszont tényleg nehéz normális csajt találni, aki a normális pasikra bukik.
Úgyhogy szerintem a sikeres pasi az, aki a 10-es évei végén és a 20-as évei elején "menő" srácot játszik, a 20-as évei második felében meg normális pasit. Amivel csak az a baj, hogy az ember hosszú távon nem tudja meghazudtolni önmagát, úgyhogy vagy nem lesz menő srác az elején vagy nem lesz normális pasi a végén. :)
LAC_78 2014.06.20 08:21:07
@Rongy Rázó: Úgy látom elég színes a baráti társaságod és ez tök jó. :) Jót mulattam a leírásokon. :)
Viszont a "hisztis" barátnőd pasiját nem értem. Ha egy kapcsolatban másfél éve nem volt szex az nagyon gáz és ott komoly gondok vannak. És ha a srác ezt tűri, akkor vagy máshová jár "vacsorázni" vagy egy igazi lúzer! :)
Viszont a barátnődről sem tudom elképzelni, hogy másfél évig ne szexeljen (persze, ha egészséges). Vagy lódít vagy nála is más oltja a tüzet. :)
A másik barátnődnél viszont nem biztos, hogy azok gáz pasik. Csak ő bennük látja a szépséget. Todod, kinek a pap, kinek a paplan. :) Vagy totál önbizalomhiányos és olyan pasit akar, aki tuti nem csalja meg és nem hagyja el, és boldog, ha nője van. Tartsatok neki egy önbizalom erősítő traininget. :))))