Regisztráció Blogot indítok
Adatok
potzok

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Double trouble 2011.08.20 12:49:00
Ikernek lenni midig és minden helyzetben különleges, kimondottan akkor, ha a divat világáról beszélünk. Lehet szó modellekről, tervezőkről vagy bloggerekről, egy erős duóra sokkal jobban felfigyelhet a világ. Sama és Haya Abu Khadra már évekkel ezelőtt beírták magukat a blogok…..
Lindsay Lohan számomra már régóta nem más, mint egy vicc, egy szemléletes példa arra, hogyan lehet egy szép és ígéretes színésznőből 25 éves korára vén műanyag baba. Valamiért azonban a fotósok és a magazinok még mindig nem untak rá, amit igen kevéssé értek, hiszen évek…..
Már legalább egy éve volt, hogy sétáltam a Moszkván, az egyik piros lámpánál előttem pedig egy lány várakozott. Rossz szokásomhoz híven magamban kritizáltam az embereket, élükön a fent említett lánnyal, akivel alapból semmi baj nem lett volna, de Britney lenti képéhez…..
potzok 2010.10.16 15:14:21
@mostmar_kicsit_unom:

igényes felrakásnál nem látszik, csak ha már jócskán le van nőve. a paneles póthaj nem célszerű akkor, ha sokszor hordja vki felkötve a haját, mert az könnyebben látszik, mint a tincses. fodrászként a tincsenkénti hőillesztést kedvelem inkább, ha valaki érti a dolgát, gyönyörűen meg lehet csinálni, úgy, hogy fel se tűnjön, az illetőnek nem mind az eredeti haja. de 3-4 havonta azt is le kell szedetni, mert nagyon rákócolódik a töüvére, ill addigra anniyra le van nőve, hogy óhatatlan, hogy ki ne látszódjanak a kis illesztések.
Röviden így lehet összefoglalni a török Vogue legutóbbi nagy dobását.Hilary Rhoda és Julia Stegner a 60-as évek világát hozta el az októberi lapszámban. A ruhák és a képek egyszerűen tökéletesek. Mindenképpen megveszem ezt a számot, már előre látom, hogy mi lesz. Amikor…..
potzok 2010.10.02 11:00:16
@Zigomer Trubahin: igen, ezek is szépek, amellett, h nem sunapozitívak :D
na, erről beszéltem :)
potzok 2010.09.30 13:50:51
potzok 2010.10.01 10:20:38
@Zigomer Trubahin: én sem ájulok el ezektől a lányoktól, h menniyre gyönyörűek, nekem maguk a képek tetszenek, ruhával, sminkkel együtt.
én a modelleket nem úgy nézem, mint nőket, hanem mint mondjuk egy szép tárgyat. engem nem zavar, ha egy divatfotón nem az abszolút nőiség jön át.
sztem ők nem arra valók, és sokszor nem is alkalmasak rá.
a kifutómodellekről is az avéleményem, h ők vállfák, sétáló vállfák, amik a ruhát mutatják be. nem hátrány, ha mondjuk nem a finoman rezgő ciciket és kerek popsikat stírölik a nézők, hanem csak a ruhákra figyelnek.

hogy az arcuk, vagy a ruhák menniyre szépek, azon fölösleges vitatkozni, ízlés kérdése
OurFashion Szerelembe estem 2010.09.30 08:11:00
Múlt pénteken az andrássy úti Burberry boltban töltöttünk egy órát, ahol Zsuzsival, a boltvezetővel bejártuk a bolt minden zeg-zugát a földszinti raktáraktól egészen az emeleti irodáig. A szeánsz végén a földszinten láttam meg őt... a világ legszebb trench coat-ját.…..
Az OurFashion blog is csatlakozott a Johnny Walker és a Diageo '1 millió lépés az ittas vezetés ellen' nevű kezdeményezéséhez. Így holnap, azaz szeptember 16.-án 5 órakor gyülekezünk a Liszt Ferenc téren Jáksó Lászlóval, Für Anikóval, Piringer Patríciával és a Burzsuj…..
Kim Kardashianra rá kellett külön keresnem, mert ciki nem ciki, csak sejtésem volt arról hogy mitől is híres. Justin Bieber is sokaknak lehet ez a kategória, szerencsés aki még nem látta vagy hallotta énekelni a legújabb amerikai tini őrületet. Komolyan nem tudom hogyan juthatott…..
Jeremy Scottot szemmel láthatóan nagyon megihlette a kőkorszaki család, ugyanis legfrissebb kollekciója erősen idézi Vilma és Frédi ruháit. Nem tudom eldönteni, hogy ez egy vicc, a gyermeklelkű felnőttek hatékony targetálása vagy éppen egy új trend megszületésének vagyunk tanúi…..
A Harper's Bazaar legfrissebb számában, de el kell ismernem, hogy Barbra jobban és fesztelenebbül adja önmagát, mint Jennifer. Nézzétek csak:Forrás: Stylefrizz..
Az esetek nagy többségében gyönyörűnek tartom Beyoncét, hosszú, karamellszínű hajával, változatos stílusával, nőies alakjával, éppen ezért is esett le az állam a House of Deréon őszi hirdetéseit látva. Persze egyátalán nem pozitív értelemben. Beyoncé ugyanis a saját…..