Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balint Zoli

29 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balint Zoli Iskola és a Projekt 2011.01.14 23:10:50
Sziasztok!   Itt szeptemberben és októberben voltak az órák, november elején vizsgáztunk belőlük, aztán onnantól kezdődött a Projektmunka január közepéig. Okos rendszer ez, amit órán tanítottak, azt már hasznosíthattuk a valós munkában. Minden tekintetben érződött az…..
Sziasztok!   Az elmúlt másfél hónapban jó sok mindent történt, most ezeket írom le. A novemberi magyar és amerikai estnél hagytam abba körülbelül. Ezek után nen sokkal, valamikor Mikulás körül a diákok szerveztek egy jótékonyság bulit valami afrikaiakért, pontosan nem…..
Sziasztok!Jó régen nem írtam, hát most bepótolom, de nem írok minden napról, csak azt, amikor valami kiemelkedően érdekes történt.Azzal kezdem, hogy a Szilviéknek megszületett a kisfiúk :D Gratulálok!Előmagyar est: mivel sokszor főztünk már közösen a HKban, sokszor a Mike is…..
Balint Zoli Képek Hollandiából 2010.11.17 23:46:00
Sziasztok!Itt találtok képeket, szerintem hetente fogom frissíteni 3-4 újjal.Természetesen a képek ídőrendben vannak, és minden alaklomból csak egy került fel.http://picasaweb.google.com/tnizoli/Hollandia#Nézzetek rá többször is, mert a blogra már nem töltök fel képet...
Balint Zoli Elkezdődött a Projekt 2010.11.12 23:24:57
Sziasztok!Hétfőnél hagytam abba a beszámolómat, amikor a Petya magyar kajáit ettük. Nagyon jó volt, nem hittem volna, hogy ezt lehet überelni, de sikerült: kedden délelőtti Projekt megbeszélésünk után csirkepörköltet csináltunk a HK-ban a Mike-nak és a Tio-nak (bolgár srác).…..
Sziasztok!   Nagyon régen nem írtam, hát most pótolom. Ott fejeztem be, hogy elment a Móni, Angyalkám és a Petra, és egy napom volt az iskolában. Az egy hétfői nap után kedden mentünk Tout to the west kirándulásra az itteni tanítóképzősökkel :) Nijmegenből indultunk…..
Balint Zoli Vendégeimmel 2010.10.24 23:57:00
Sziasztok! Sajnos nagyon kevés időm van, ezért most csak nagyon röviden írom le ami a héten történt, majd amikor lesz, akkor minden napról egy rendes blogot fogok írni, mert annyira tartalmasak voltak :)Kedd: Mónival ketten voltunk, várost néztünk, és felkészültünk a többiek…..
Balint Zoli Még élek :) 2010.10.18 20:43:08
Sziasztok!  Elsőre le kell írnom, hogy mostanában a blog.hu nem jön be, ezért nem írtam jó régóta :S Nahh, most hogy tisztáztam, jöhet a vasárnap megírt levél: Már egy ideje nem írtam a blogra, de csak azért, mert nem történt velünk sok érdekes dolog. Habár a múlt héten…..
Balint Zoli Albérlet 2010.10.06 17:00:00
Sziasztok! Megígértem, hogy írok a lakásról, ahova beköltöztünk múlt pénteken. Maga a lakás egy téglaépítésű függőfolyosós házban van, hogy is fogalmazzak szépen: nem a legjobb környéken. Ebben a részében a városnak laknak a "szegényebbek", akik általában…..
Balint Zoli Amszterdam Baby! :) 2010.10.04 22:44:00
Sziasztok!   Október elsejével beköltöztünk az albérletünkbe, ami kicsit csalódás volt elsőre, de most már kezdjük kipofozni, szóval nem is olyan rossz :) De erről később, mert most az amszterdami kirándulásomról mesélek :) Nagyon jó volt, és szép :) Az a baj…..
Balint Zoli Albérlet 2010.10.01 14:31:29
Sziasztok! BEKÖLTÖZTÜNK VÉGRE AZ ALBIBA ARNHEMBEN!!!!Vannak ugyan még gondok (nincs net, és a wc-t sem lehet lehúzni, még mocskos), de lassan minden megoldódik majd :) Este óra után még csináljuk a dolgunkat, aztán holnap megyünk Amszterdamba :DLehet irigykedni :)..
Balint Zoli Deventer 2010.09.27 12:21:00
Sziasztok!   Eltelt az elős hónap, és még mindig nem untam meg Hollandiát :) Most, hogy van biciklink is egyre mobilabbak is vagyunk, szombaton például Deventert látogattuk meg, ami eddig a leghollandabb város azok közül, ahol voltam (a gondolatomban ilyen volt egy tipikus holland…..
Balint Zoli HAN 2010.09.23 18:39:00
Sziasztok!   Néhány dolgot írok az iskoláról, mert arról sokmindent nem írtam, és mostanra már több mindent láttam, tapasztaltam :) Szóval mi, az autótechnikások külön épületben vagyunk, ahol sok a műhely, tele vagyunk tanulószobákkal, közösségi helyekkel, és néhány…..
Balint Zoli Vettem biciklit 2010.09.21 10:20:00
Sziasztok!   Először szeretném megemlíteni, hogy szállásadónknak, Mr Voortmannak megszületett első unokája a múlt héten. Gratulálok neki :) A következő jó hír, hogy vettem én is szombaton biciklit. Ugyan ott vettem, ahol a többiek is: egy pasitól, akinek sok biciklije van.…..
Balint Zoli Újra jelentkezek 2010.09.16 13:22:00
Sziasztok! Rég nem jelentkeztem, hát most megint írok. Igazából azért nem írtam, mert a dolgok kezdenek helyreállni, sok újdonság nem igazán történik mostmár velünk. Ezt szeretem, amikor már a dolgok maguktól mennek, és nem kell aggódni semmi fölösleges hülyeség miatt.…..
Sziasztok!A tegnap elég jól sikerült :) a HK-ban kezdődött az este, majd a megfelelő hangulat elérése után a többiekkel (kb 20an) elindultunk a belvárosba. Arnhem belvárosa tele van kis bárokkal, ahol kb 50 ember tud egyszerre szórakozni, és mindegyikben másfajta zene megy. Tegnap…..
Balint Zoli HK-ban megint 2010.09.09 22:41:00
Sziasztok! Megint a HKban, és megint bulizás lesz :D A King's Cup nevű játékot feltérképeztem, valami hasonló mint ez: http://www.drinksite.com/game.php?game_id=35, de nem pontosan: 52 lapos francia kártyával játszák ezt is és egy kupával. Majd ha hazamegyek, akkor megmutatom, ha…..
Balint Zoli Aki messze van 2010.09.09 09:20:00
(a kép az esztergomi Babits nyaralónál készült, a falon a kortársak aláírásai vannak) ...Csak szerettem volna, ha velem is van ilyen És most benne vagyok, még sosem volt sűrűbb homály. Pont az az egy, az az egyetlen darabja, az kéne Elvinném, s ha nem akar meghalni, a többi jön…..
Balint Zoli Iskola ezerrel 2010.09.08 00:14:00
Sziasztok! Sajnos nincs jó hírem, elkezdődött a hajtás az iskolában :S Nem vészes, csak amikor nincsenek óráink, akkor beadandókon agyalunk, vagy a Projekt feladattal kapcsolatban ülünk össze. Szóval nincs olyan lazaság, mint szeretném. Eddigi VE és SZE-hez képest persze…..
Balint Zoli Online :) 2010.09.05 13:15:14
Sziasztok!Ismét írok a blogra, de ahogy azt már látjátok is ékezetes betűkkel :) De kezdjuk csak az elején, onnan, hogy a lengyel csaj bejött a Gáborék szobájába a HKban, és kiparancsolt bulizni a konyhába.Már nagyban ment az ivászat, amikor mi a HKba értünk, és a hangulat is…..
Balint Zoli Pentek este 2010.09.03 21:00:07
Sziasztok! Most kezdodik az este, itt vagyunk a kolesz jellegu szallason a Honigkamp-ben :) Ma este palinkazas es whiskey-zes lesz, en kis bort vettem, mert nem akarok nagyon szetcsapni magam :) A HK (Honigkamp) egyik konyhajaban megy az ivaszat, es amig ezt a mondatot leirtam, addigra mar le…..
Sziasztok! Nehany gondolatot az oktatasrol es az angolrol.Angol: mindenki jobban beszel a csoportban angolul, mint mi, de legalabb sokan vagyunk, es egymasnak tudunk segiteni :) Innen lehet a legjelentosebbet fejlodni :)Iskola: ha felleptek a…..
Sziasztok! Sajnos nehany dolog nem ugy alakul, ahogy szeretnem :( A helyzet jelen allasa szerint oktobert elsejetol lesz szallasunk, egy harom szobas lakasban (vagy valami hasonlo), a Gabornak es a Mikenak meg egy koli jelleguben lesz egy kozos szobaja. En is jobban szerettem volna azt a koli…..
Balint Zoli Megerkezes Hollandiaba 2010.08.25 22:08:23
Sziasztok!Kedden este elindultam otthonrol nagy szomorusagok kozepette :( , a Peternel aludtam Kornyen, majd hajnalban indultunk Ferihegy 1-re. 6kor indult a gep, a Wizzair olcso, de kis helyet kaptam erte csereben. Ezen a gepen is kicsit rosszul voltam, amikor fordult, vagy emelkedett :(…..