Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajani

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A szerző filozófus, újságíró.)  Egy demokratikus ország miniszterelnöke bejelentette, hogy egy kérdésben, sőt, bízvást mondhatjuk, egy Sorskérdésben népszavazást akar kiírni. Az EU vezető demokráciáinak vezetői hisztériás rohamot kaptak, a piac pedig fogta magát és…..
Ajani 2011.11.04 18:51:36
@Lefetyke: Örülök, hogy egyetértünk. Ismét utalnék rá: szűkíteni kellene a szavazati joggal rendelkezők táborát. Az nem vezet sehova, hogy az nyer, aki többet ígér v. mást mint az előző.
Ajani 2011.11.04 21:25:50
@M. Péter: A magyar honvédelem a világháború óta nem a hon védelméről szól. A beteg kisbaba így is meghal, hacsak a szülei az interneten nem tudják összetarhálni a pénzt. A rendfenntartás a jelenlegi formájában a világon sehol nem működik. Pl. egy lakótelepi tömbben időegység alatt ellopott autók árából simán kijön egy éjjeliőr ára. A környezetvédelem egy gumicsont. Az európai termelőket sikerült lehetetlen helyzetbe hozni miatta, a Távol-Keleten még nagyobb szennyezés mellett állítjuk elő ugyan azt, ráadásul hihetetlenül szennyező hajókkal még ide is kell hozni. Képmutatás -ill. valakiknek ez így jó.
Ajani 2011.11.04 21:29:14
@brand_boy: Jó reggelt! Nem gyanús, hogy már most ez van? A nagyvállalatok (pl. bankok és egyéb uralkodóosztályhoz közeli cégek) döntik el hogy mi van.