Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fulopsanyi

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
pre belsonap.hu Papa, Mama tréning 2011.03.17 18:37:00
Világi Isteneink  Én úgy fogalmaznék, hogy Papa és Mama. Tőlük tanultuk, másoltuk, hogyan kell vagy hogyan nem szabad élni. Hogyan kell túlélni. Mikor megszülettünk, ők tettek tisztába. Ők mulasztották el a fájdalmunkat. Az éhségünket. Ők vigasztaltak, szerettek. Szóltak,…..
pre belsonap.hu in medias res 2010.08.29 19:58:00
A változásból indulok, hát kezdjük azzal! Miért? Mert változni oly nehéz... aztán egyszer csak hirtelen könnyűvé válik. Aztán ez a következő "miért". Mitől lesz hirtelen könnyű. De szaladok előre! Azért kezdjük a változással, mert én azt segítem. Ha eddig nem…..
fulopsanyi 2010.09.02 00:55:04
@vigaorsi: igen. Változás van. Ha teszünk valamit, ha nem.
Nekem úgy tűnik, hogy a változás mintha ketté válna. Azt nem akarom használni, hogy jó vagy rossz. Szerintem ilyen fogalmak egy idő után eltűnnek. Inkább úgy fogalmaznék, hogy élet igenlő és élet ellenes változás... és valószínű, hogy még ez is egyénfüggő :)
Nem vagyok sem pap, sem felekezet tagja, de itt most Jézus jutott eszembe. Az Ő változása. Egy ideig még a tanítványai sem értették, hogy mit tesz. Mit választ. Mármint, aszerint, amit a Biblia mond nekünk.

És ezzel eszembe jutott egy elkövetkező lemez:
választónak lenni, és azt megélni (nincs politika.. sicc.)