Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masterjedi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) által rendezett, Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra című nemzetközi konferencián kedden felszólalt Kövér László, az Országgyűlés elnöke is, aki pártjához hűen most is hiteles nyilatkozatot tett a "félelmetes…..
A Homár itt szögezné le, hogy értelmetlen fogyasztás ideoda, elhatárolódik azoktól, akik olyan hirdetésekre kattintanak komoly vásárlási szándékkal, ami a bolti ár huszadáért kínál termékeket. Nyilván valami trükk lesz mögötte. Petyabaa a yoodli.hu oldal mesés áraira…..
Ma déli 12 óra 04 perckor Palik László ünnepélyesen kikapcsolta hivatali mobiltelefonját, ezzel jelképesen lezárta azt a tízéves periódust, mely során a Hungaroring Sport Rt. (később Zrt.) elnök-vezérigazgatójaként, majd (2007-től) elnökeként tevékenykedett. Utódjává a…..
 Egy kis lazítás vasárnapra... Utolsó hírünk az volt a 23. James Bond-filmről, hogy a stúdió lefújta, szóval jelenleg az ég világon semmi apropója nincs ennek a játéknak, csak az, hogy hallgassunk egy kis zenét. :) Mondjátok meg ti, hogy melyik James Bond betétdal a legjobb.…..
masterjedi 2010.08.15 15:56:40