Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hauanita

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap Pityu is hazatért, tarsolyában a fáklyával. A csapat teljes létszámban Magyarországon tartózkodik.Utunk 46 nap után végleg befejeződött.Hamarosan felteszünk egy válogatott képsorozatot, amin igyekszünk bemutatni a másfél hónap történéseit...
A mai kajak-kenu döntők nézői közül valószínűleg (szolid dobpergés) Bozsó Pista érkezett egyedüliként Nagy-Britanniába kerékpárral.A cél amiért indultunk, kézzelfogható távolságban!Hajrá magyarok! Estére exkluzív interjú…..
Pontosabban mi búcsúzunk. Holnap Zsolt és én repülünk haza. Pityu még marad 10 napot, ott lesz a 8-iki kajak-kenu döntőkön.Az elmúlt napokban bejártuk London számunkra még ismeretlen részeit, Voltunk a Tower-nél, Camdonban, a  British és Imperial War Museum-ban, a Picadillyn…..
István holnap fut a lánggal, ma pedig egy fogadásra/vacsorára/estélyre hivatalos, ahová, mint Micimackó, három legjobb barátját is viheti. Malackáék nincsenek itt, úgyhogy mi megyünk. Az estélyt követően elszeparálják és be kell költözzön egy hotelba, ahonnan lesötétített…..
A leghosszabb nap! Hiába keltünk hajnali fél ötkor, filmszerűen értük el a hajnali kompot. Pityu szinte átrepült  csukódó híd felett.  Az angol oldalon Tony már várt ránk, úgy ahogy 4 éve Pekingben megígérte. Átállítottuk az óránkat angol időre és mi is átálltunk bal…..
Köszönjük mindenkinek, de nem sikerült. Tegnap éjjeltől kezdve ismét ömlik az eső és viharos szél van. A sarki rendőr szerint néhány tartományban elhalasztják a holnapi nemzeti ünnepet! Reggel vizesen elpakoltunk, majd napközben teljesen átáztunk. Nem is lenne baj, de max, 15 fok…..
Durva nap volt. A  tegnapi vihar maradványaként hatalmas szembeszélben mentünk végig. "Lassúságunk" alig 15 km/óra volt.  Strausbourgnál átléptünk Franciaországba és két óra alatt ki is keveredtünk a városból. A Rhone csatorna mentén haladtunk előre, majd ismét hegyek…..
Reggelre semmi nem száradt meg a kimosott cuccok közül. Nem csoda, ha minden zöld erre, akkora a pára meg a harmat. 7.35-kor már tekertünk. A biciklis táskák tetején száradó ruhák miatt úgy néztünk ki, mint az Eötvös cirkusz utazó változata. Eötvös Töki, Eötvös Csöpi és…..
Ma szó szerint beleragadtunk az aszfaltba. Hiába igyekeztünk aránylag gyorsan haladni, az 5 óra kerékpáron és  napon töltött idő megtette a hatását. Szerencsére Győrben a Salomvári család várt ránk és szállást, pazar vacsorát biztosított. Tényleg szörnyű lett volna, ha…..
Bozsó "Kisceleb" István interjúi után egy kellemes, eseménytelen nap várt ránk. 35 fok melegben a Szeged-Ópusztaszer-Csanytelek-Tömörkény-Kiskunfélegyháza-Kecskemét tengely mentén ismét egy Bozsó István emléktúrán vettünk részt. Hűséges olvasóink emlékezhetnek rá, hogy 8…..
42195 Maraton kipihenve! 2011.12.05 16:03:00
"Vegyük komolyabban a futást" jeligére ma reggel hosszú idő óta először ébredési pulzust mértem. És ez alkalommal olyat láttam a poláron, mint még soha: 45-ös pulzust hosszabb ideig, és 2x a 44 is bevillant. (Mindez egy lazítós hétvégén, egy átmulatott szombat…..
42195 Coitus interruptus 2010.08.11 17:18:00
avagy Tatai Minimaraton, 14 13,? kmAz előzetes terv az volt, hogy legrosszabb esetben is (ez nálam általában a kánikulát jelenti) 63 percen belül kéne futnom, jó időben a 62, esetleg 61 is megcélozható. Mivel kb. 5 éve nem indultam egyéniben utcai futóversenyen, így óvatos futást…..
42195 40. Sun-Herald City2Surf 2010.08.13 05:14:00
Vigyázat giccses!!!A legutóbbi 12 kilis bejegyzésem óta nemcsak, hogy nem írtam, nem is nagyon futottam. Egyszerűen valahogy kimaradtak napok, ha meg elindultam, pár kili után visszafordultam, nem ment, nem is erőltettem. A világ legnagyobb versenyeként elhíresült City2Surf-öt viszont…..