Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabikuci

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
Csabikuci 2011.09.16 23:02:48
@aattis2: Itt nezz szet, van mindenfele machez valo kabel, atalakito: www.oaziscomputer.hu/termekek/kabelek-atalakitok
Appleblog Ilyen lesz az iPhone 5 2011.05.24 12:14:01
Természetesen egyelőre csak találgatások vannak, de ezeket érdemes csokorba szedni.Ami most már a legbiztosabbnak tűnik, hogy az iPhone 5-ben még kisebb SIM-kártyát tesznek a mostani MicroSIM-nél, az okokat nehéz lenne megmondani. Az Apple keményen lobbizott azért, hogy saját,…..
Appleblog Hazudik az iPhone 4? 2010.10.01 15:44:00
Ritka esetek egyike, de olvasói levelet közlünk. Enrico Palazzo megvette első iPhone-ját, és meglepő dolgokat tapasztalt az akkukapacitással. A mobil használatot jelez akkor is, amikor nem használták (persze a háttérben folyó push-t is nevezhetjük használatnak, ha nagyon akarjuk),…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
Csabikuci 2008.04.02 21:37:53
Előző részeink tartalmából: Dóra megvádolja az építtetőt, az építtető ír nekünk és helyreigazít, és most Dóra ismét levelet kap, amiben elnézést kérnek tőle és többek között felszólítják a további nyilvános közlés elkerülésére. Itt a Homár Mounika Show…..
Tékozló Homár A kedves spammer 2007.08.23 13:47:00
Nagy divatja van idén a "véletlenül másnak küldött" levélnek látszó spameknek, azt gondolják a tahók, ezek majd után nem fogják bíróságra cibálni őket. ern0 tegnap csodálkozott rá jelenségre: ez csak nekem uj, vagy most kezdodik a kedves, kozvetlen hangvetelu spamek…..
Ha még nem lenne tele a T. Olvasóknak a puttonya a számítástechnikai boltokkal, akiknél minden van, csak ki kell várni, amíg eljutnak a nagykerig (ezért kár boltot fenntartani, vazze), akkor olvassák szeretettel Roland levelezését az Ostrom Kft-vel, akik közölték, hogy természetesen…..
Kriszta is meglepődött, amikor a Barát-taxi diszpécsere a két héttel előre rendelt reptéri transzferre egy sor odavissza smsezés után azt bírta mondani, hogy menjen inkább Zónával. A Homár mondjuk nem egészen érti, mire ekkora rákészülés, de a levél tényleg vicces: Két…..
b. sörözéssel akarta elütni az időt, mire a pultos lány meggyanúsította a csaját - b. csaját, nem a sajátját -, hogy ellopta a hamutálat. Dráma! Tanulsága: dartsozni sopó dolog.Sziasztok! Ez történt velünk! A múlt héten a barátnőmmel egy közös cimboránkkal beszéltünk meg…..
A Homár különösen kedveli az olyan anakronisztikus kifejezéseket, mint az Aranypart (azok a buja panelhotelek, mmm...), így aztán misztikusan működő szűrőjén is átcsusszant Éva levele a fizetős strand áldatlan állapotáról: Felháborodottan tértünk vissza vasárnapi balatoni…..