Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torpotroh

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ál-PhD-s kazah konzul ügyvédje helyre akar igazítani minket. Mivel Horváth Lászlónak tényleg nincs PhD-je, nemet mondtunk. Korábbi cikkünkre válaszul levelet kaptunk Horváth László jogi képviselőjétől, amelyben sajtóhelyreigazítási kérelemmel fordult hozzánk. A kérelmet…..
Barczi "Blumi" Imre, Bellay Szilvi, valamint Gazda Albert és Uj Péter munkájának révén az Origo végre szakít az Index dizájn majmolásával (btw, érdekes, hogy ezt pont exindexesek lépik meg), és egy szerintem nagyon klassz és jól felépített, friss site-tal értelmezik újra a…..
Onlinemarketing blog Zavar... 2013.04.16 20:37:35
A hétvégén még örömködtem, amikor megkaptam az új Facebook fejlécet, a Graph Search-öt. A keresővel nincs is gondom, azt hozza, amit vártam (erről majd később, ha már többet használtam). Amivel gondom van, az az értesítő rész jobbra kerülése. Egyszerűen nem esik a…..
Mai facebookos fogásunkat egy random kínai kajáldájában fotózták a szomszéd tányérján. Teljesen felesleges parázni a gyógyszeres lóhústól, amikor már garantáltan nem biofarmról származó egereket sütnek a krumplival. A halál oka egyelőre ismeretlen, de a helyes megfejtők…..
torpotroh 2013.04.06 18:49:24
@zebraság fél cicaság.: leírtam, nem?
torpotroh 2013.04.06 18:53:49
@zebraság fél cicaság.: a hamis tényállítást zárja ki. nem hiszem ugyanis, hogy a hatvani nyugdíjas töltötte volna fel a képet öt nappal ezelőtt a redditre is.
torpotroh 2013.04.06 19:05:36
@zebraság fél cicaság.: egy 65 plusszos nő mi lenne bazdmeg, kiskorú? :D és igen, nem valószínű hogy eljut az imgurra.
Ha annyira nem is hoz minket lázba a farsang közeledte, mint gyerekkorunkban, azért érdemes megragadnunk az alkalmat egy kis ünneplésre és elmennünk a céges farsangozásra. Persze nem kell túlzásokba esnünk és teljes harci díszbe bújva megjelennünk kollegáink előtt, de legyünk…..
torpotroh 2013.02.14 18:19:55
Az talán közismert, hogy a Facebook különböző nyelvi fordításai nem úgy készülnek, hogy a Facebook felkér egy fordító céget, és az megcsinálja neki, hanem készítettek (ehhez is) egy közösségi platformot, ahol a közösség tagjai fordíthatják az oldalt. Ha elég sok a…..
torpotroh 2013.01.11 21:43:49
@fidesz = népirtó csőcselék:

bocs, de szerintem nincs annál szebb, mint egy nagy rendszert meghekkelni. ti meg itt kajabáltok, mint valami erkölcscsősz vénemberek, etikát rikácsolva. hagyjuk már! a reklám és a morál között mikor volt egyenlőségjel? soha.
Látom, hogy van ez a szép új Index2, jó az nekem, ha rajta vagyok? Persze. Az Index2-n szerepelni olyan, mint régen a blogketrecben volt. Annyi a különbség, hogy sokkal szebb és látványosabb, hangsúlyosabb megjelenés. És mivel más is van benne, nemcsak blog, így talán még többen…..
Pont úgy vagyunk ezzel, mint az országos kereskedelmi televíziók. Nem arról van szó, hogy mi is hiszünk az emelt díjas sms-ekkel megtámogatott tehetségkutatókban, vagy rákapnánk az amatőr színészekkel eljátszatott családi drámákra. Viszont nekünk is túl sok a tartalmunk, és…..
Olvasói összefoglaló az erősödő kultúrharcról:A parlamenti zsidózás médialeple alatt a Fidesz beteljesíteni látszik az utolsó debreczenijózsefi víziókat is: az új választási törvénnyel keresztülvitték a választási regisztrációt, a kultúrában pedig…..
torpotroh 2012.12.03 10:26:13
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
torpotroh 2012.09.05 11:44:04
Életünkben napról napra mind nagyobb szerepet tölt be a szakszóval felhőnek hívott jelenség. A hatalmas adatközpontok számítási felhőiben tárolódnak leveleink, zenéink, fényképeink és státusz-üzeneteink, mindaz, amivel barátainkkal és családunkkal a neten át kapcsolatban…..
Mark Zuckerberg jelentette be néhány perccel ezelőtt (az Instagram oldaláról pedig a CEO Kevin Systrom), hogy a Facebook tokkal-vonóval megveszi az Instagramot.  Két szempontból is érdekes lépés. Először is, az Instagram mindössze egy hete jött ki Androidra. Sietés…..
Holnap egy konferencián beszélgetek pár emberrel arról, hogy mi történt az IRC-korszak kezdete és a lájkolás kultúra között. Az igazat megvallva, az IRC annyira régen volt, hogy nekem elsőre ez ugrott be a témáról:  Randall Munroe érdekes kísérletbe kezdett. Megfigyelte…..
Elolvastam a cikkedet arról, miért baromság a most alakult Családtudományi Társaság álláspontja a házasság előtti szexuális kapcsolatokról. Meg a moziban a filmek, meg az élettársi kapcsolatok. Első blikkre Bulgakov Mester és Margaritájából Woland professzor jutott eszembe a…..
A pc gear munkatársai boltjuk előtt lőtték a fenti videót. A felvételen jól látszik, hogy a német rendszámú Opel elég komoly fejkamerával rendelkezik. Bár a Google Magyarország továbbra is azt állítja, hogy ezekkel a csúcsgépekkel csupán az utcáról látható házszámokat és…..
Gárdi Balázst kijevi tartózkodása alatt értük utol ahol egy rövid interjúban beszélt a Facing Water Crisisról, Basetrackről és az iPhone-os haditudósításról. Mondanom sem kell hatalmas megtiszteltetés érte az IndepVisual csapatát, hogy pár nappal blogunk indulását követően…..
torpotroh 2011.10.05 18:08:47
@urimate: ez olyan tévedés, amit mindenki igaznak hisz, mert túl sokat hangoztatták, pedig a média állhat többes számban, úgy, mint médiák (a latin többesnek hagyománya van a magyar nyelvben, operákat is mondunk például).

bocs az okoskodásért, az interjú fasza, hajrá gyerekek
Nincs mit hozzáfűzni, 22:00-kor percre pontosan megérkeztek a festő urak, megnézték, megbeszélték, odatették, megmérték, lefújták, kész. Ott van rajta, nem álom, nem délibáb, HIVATALOSAN (értsd: oda van rajzolva) IS ÁT LEHET MENNI KERÉKPÁRRAL A MARGIT-HÍDON! Nem volt egy rövid…..
torpotroh 2011.07.15 10:58:51
@GaZe: ez tiszta mint a nap, addig viszont jó volna, hogy a járdára keveredő brinyósok leszállnának a kibaszott járművükről. én is mindig tolom, ha úgy van, és általában úgy van :)
Még 2009-ben került ki egy rövid időre az Indexre az AddThis féle linkmegosztó eszköz. Aztán gyorsan vissza is vonták az egészet, és mind a mai napig úgy tűnt, hogy az Index jobban fél a Facebooktól, mintsem hogy támogassa cikkei megosztását a közösségi szájton. Egészen 2011…..
torpotroh 2011.07.06 15:44:31
@Dave_bloghu: nem tőled függ, hogy milyen gombot látsz, hanem hogy az adott site milyet választ magának, és ír bele a kódba.
Subba Subba Art: Miss KK 2011.02.03 09:01:00
Budapest éppen kaparja össze magát, és ott tartunk, hogy lassan közepesen jó érzés lesz nyitott szemmel járni az utcákon. Pláne amióta a pajkos Miss KK rendetlenkedik a falakon. Hatalmas összekacsintás a falra tapétázott babáival találkozni, én nem felejtem el amikor az…..
torpotroh 2011.02.03 15:11:41
@Hajnal Pappa: de azt legalább csinálná színvonalas módon, mert ez, hogy felkúr egy női alakot, lófasz.
Január 22-én nyílt meg az Ernst Múzeumban a kultikus figurának számító kaliforniai képzőművész, deszkás és graffitis Ed Templeton kiállítása The Cemetery of Reason címmel. A munkák betöltik a kiállítóteret, nagyon termékeny művészről van szó. Annyira, hogy teljesen olyan…..
Ezzel a címmel kezdtem el ezt a posztot írni, és szerettem volna valami igazán pozitív, európai értelemben vett előremutató posztot kerekíteni belőle, de aztán valami egy kicsit elrontotta a kedvem. Amikor először megláttam a Müpa plakátját, amivel a most kezdődő,  Liszt…..
torpotroh 2011.01.05 06:44:11
@SereG: nehogy véletlenül is érdekeljen, hogy az "alkotó" esetleg saját kútfőből pattintotta ki az ötletet, persze, egyből menjünk neki, hulljon a férgese. szép, kerek hozzáállás :)
torpotroh 2011.01.05 07:08:43
@SereG: a mellékelt ábra azt mutatja, hogy született egy ötlet, aztán megszületett ugyanaz másutt. a történelem zsákszámra tudja produkálni az egybeeséseket, mint arról az antropológia tudománya is helyesen szólott (lásd a nyílhegy különböző helyeken való hellyel-közzel egyidejű feltalálása). lehet, hogy emberünk koppintott, lehet hogy nem, de egyiket sem fogod tudni bizonyítani.
Mandiner blog A káromkodás joga 2011.01.03 07:01:00
„S dúlt hiteknek kicsoda állít káromkodásból katedrálist?” Nagy László: Ki viszi át a szerelmet?   A morgás joga után a káromkodás jogával is meg kell ismerkednünk, úgy tűnik. A csúnya beszéd a szólás- és művészi szabadság sajátos eseteként vetődik…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
torpotroh 2010.12.30 02:54:36
@_A_ Közbiztonság Szilárd: tévedsz. dope laci már régen beleégette ezt a kifejezést az édes magyar anyaszlengbe.