Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QWisor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó BKV vezérnek prémium jár! 2011.09.07 08:26:00
Számomra hihetetlen, hogy Kocsis István távozik a BKV éléről, hiszen ő egy zseni. Most ne röhögj, kérlek szépen, hogyan neveznél egy olyan embert, aki szinte az összes nagyobb állami vállalatot vezette (pl. MVM, MÁV, BKV), jópár cégnél igazgatósági tag volt (pl. OTP, Paksi…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
IDDQD A legjobb Star Wars játék 2011.07.14 09:39:00
Amivel soha nem fogsz játszani. Kivéve, ha valamikor a chicagói University of Illinois egyetemen jársz, ott is az Electronic Visualization Laboratory feliratú ajtó mögötti laborban. Itt található ugyanis a Tactile nevű gigászi érintőképernyő prototípusa, amin a Fleet Commander…..
Magyar Köztársaság vagy Magyarország? Félek, hogy ez a vita is csak a jó öreg logika mentén dönthető el: ilyenes vagy, vagy olyanos? Jó érv, olyan, amelyet minden megjegyzés és kikötés nélkül használni lehetne, nemigen akad. Ha egy adatlapon ki kellett eddig is töltenem a…..
QWisor 2011.03.18 21:26:29
"
@Gyárfás: Most nagyon demagóg leszek, nekem nem tetszik, hogy miközben az ország 40%-a a fizetése nagy részét a duplájára emelkedett törlesztőrészletekre fordítja az ország vezetői azzal foglalkoznak, hogy mi legyen a név, vagy hogy vármegyék legyenek(uramatyám) meg főispánok.
Ahelyett, hogy a régiós rendszert vezetnénk be.

Erről nekem az ugrik be amikor a nemesek a Győri csata előtt arról vitatkoztak, hogy milyen ruhában menjenek a harcba.
"

Teljesen egyetértek. Gusztustalan, töketlen látszatintézkedések. Mindig belecsempésznek valamit, amivel próbálják erősíteni a jobboldali-ságukat, miközben sorra véghezviszik azokat a MEGSZORÍTÁSOKAT, amiket ellenzékként támadtak.
Ez a vármegye például annyira nevetséges, hogy már inkább sírnék. Hol van vár ? Mi köze ennek az ÉRTELMES változásokhoz ? Ezért volt olyan sürgős alkotmányozni, hogy végre Vármegyének hívják az egyre süllyedő szemétdombokat ? Komolyan ennyi, amit fel tudnak mutatni ? A szavazatomért cserébe eddig semmit nem kaptam.

Persze sejtem, hogy ezek mögött az olyan szélsőségesebb tömegek szájíze szerinti magamutogatás van, akik félrészegen is bárhova köpnek egy "Nagy-Magyarország" térképet és három büfőgéssel három "Vesszen Trianon" jön elő belőlük.

És mielőtt rám-támadnának: Én is utálom, hogy megszívtuk a világháborút és valahogy mindig rossz segg mellé/alá állt az ország. De NINCS ÉRTELME EZT így utólag hajtogatni, úgysem történik semmi... Ennyi erővel követeljük vissza az Őshazát is, Etelközt is stb...
Appleblog Jobs után Ive is kidől? 2011.03.01 08:23:00
A vállalat pápája, diktátora, apja, anyja, godzillája, Mátyás királya ugye épp betegszabadságon van bizonytalan ideig, ami egyrészt nem tett jót a részvényárfolyamnak, másrészt meg a vásárlók biztonságérzetének sem: emlékszünk még arra, hogy mi történt az Apple-lel,…..
Gurul az első válogatás idén! Köszönjük a beküldőknek, a bennetek lakó aljas féregnek!Pszichopata állatRómeóCholaNutellás Fifiék esküvőjeCsinos Fotosop ArtistaAlaposan dokumentált barátnőAlaposan dokumentált tükörbe dőlésMilfBagázs  ..
Rendesen felpörögtek az események a Facebook háza táján, alig néhány héten belül a harmadik komoly bejelentésre készül Mark Zuckerberg, a portál alapítója és vezére. A témát ezúttal is csak találgatni lehet, bár a techvilág nagyobb része biztosra veszi, hogy a Facebook…..
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
QWisor 2010.10.04 21:15:20
QWisor 2010.10.04 21:21:45
@jozicsenko: Ehelyett 2 hét alatt rend lett, és tökéletes közbiztonság.

Én szívesen vállalom, amit előbb írtam.. Ha nem hiszek a Fidesz gyűlöletpolitikájában, akkor nem is vagyok a szemükben állampolgár? Nem vagyok magyar? Akkor nem fizetek adót... Fizetem magamnak a fegyveres védelmet, az egészségügyi ellátásomat, félreteszek nyugdíjra... Jobban járnék, mert én dolgozom! Hivatalosan, bejelentve, 3 diplomával, megérdemelten nem minimálbérért!
Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a hazai áramellátásért felelős MVM milyen hálózatfejlesztésére irányuló elképzelésekkel próbálja gerinchálózatát karbantartani vagy esetleg fejleszteni, egy másik ország, Izland energiaellátásért felelős állami vállalatának (Landsnet) pályázatára beérkező…..
QWisor 2010.08.14 23:33:06