Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolikaaa

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyonvágta a TV2-t az RTL vasárnap este: A Fal című vetélkedőjük több mint kétszer akkora közönségarányt tudott (27,6%) mint a vele szemben vetített, egyébként tényleg jó Mentőexpedíció (The Martian) a maga 13,4 százalékával. A vetélkedőből most csak egy adás került tévébe, a többi majd jövőre jön,…..
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..
zolikaaa 2017.07.10 09:18:00
@dr utcai arcos: Volt már szerencsém élő bejelentkezés alanya lenni...csak a riporter és az operatőr van jelen ilyenkor...de igen, az operatőrnek igazán feltűnhetne, hogy valami nincs rendben és leállíthatná az egészet...sőt a stúdió a riporterrel kapcsolatban van fülesen és jelzik neki, hogy mikor kerül adásba..folyamatos a kontakt, szóval ott is ki kellett volna buknia hogy valami nincs rendben :)
zolikaaa 2017.07.10 11:01:06
@ComLo: Figyelj én is köztévés előbejelentkezés alanya voltam...elhiheted, hogy az operatőrön és riporteren kívül senki nem volt még a közelben sem :) Ők maguk kocsival jöttek és az operatőr volt a sofőr! Nem tudom milyen szerkezettel jut el élőbe a kamerával rögíztett technika, de az operatőr derekán is egy méretes dobozka volt. Közvetítő kocsi vagy ilyenek nem voltak a közelben :)
Van egy olyan műsortípus, amit bevállalva nem nagyon lőhet mellé az ember, mégpedig a celebeket szívatós. A TV2 ennek az extrém verzióját, az Ezek megőrültek című, japán tévévetélkedők és gólyatáborok szerelemgyerekére emlékeztető játékokkal megspékelt agymenés negyedik évadát indította el tegnap,…..
8259. Ennyi epizódot élt meg 1976 óta, azaz 38 év alatt a Family Feud, az egyik legegyszerűbb családi tévévetélkedő, amiben a műfaj nagy öregjeihez hasonlóan a lexikális tudásra az égegyadta világon semmi szükség nincsen, csak az ún józan paraszti észre, illetve arra a…..
zolikaaa 2014.03.04 13:26:25
@cinika: Balázs Thaiföldön van, épp tegnap jelentkezett be a Morning Showban :D
Igaz nekem nem kell hülyét csinálnom magamból, mint anno Hajós András műsorának szereplőinek... Tegnap érkezett egy e-mail a helyi TV riporterétől, hogy bezsélgetne velem...aztán gyors telefonálás után kiderült, hogy interjút akarnak a fiatalok sportolási szokásaival…..
Úgy látom magamra maradtam a blogírás terén..A nyári szünet utolsó napjaiba lépünk, ami elég szomorú hiszen hamarosan kezdődik a suli. Hálistennek addig azért még van bő két hét. Jövő héten szerdától szombatig gólyatábor Tiszafüreden, kiváncsian várom, hogy milyen lesz.…..
Róthi és Molni blogja Foci 2010.08.18 13:32:38
Ma másik internetes tevékenységem végett ellátogatok a Pétervására-Kazincbarcika Magyar Kupa összecsapásra. A találkozó esélyese mi vagyunk (Barcika), de mivel az U-19-es csapat játszik felnőtekkel kiegészítve bármi megeshet. Hálistennek az utazást is sikerült megoldanom, hála…..
Mivel nem találtam jobb témát megint az időjárásról kell, hogy írjak... jeleneleg fülledt meleg van itt Barcikán..délelőtt amíg a felmásztam a nem éppen távoli bankba meg visza majd meg döglöttem..nah de amint az várható megint vihar közeleg...most már egyáltalán nem…..
Pár perccel ezelőtt elkezdett dörögni az ég...most már az eső is eleredt. Judit jósolt zivatara megérkezett:S:D Este újabb zivatarlánc várható...hamarosan itt a világvége...!?   ..
Ma ezt a 125 grammnyi szedret vettem a Tescoba 149 forintért. Ez nem is lenne olyan különleges, de 865 (!), azaz nyolcszázhatvanöt forintról volt leárazva! Ezek után kétkedve fogyasztom el ki tudja mi baja lehet:D ..
Róthi és Molni blogja Partyarc 2010.08.14 23:58:00
Mára búcsúzzunk egy slágerrel, ami ellenfelünk blogjának névadója:D ..
A mai nappal elkezdjük remélem hosszan tartó blogolásunkat. Remélem mindenkinek tetszeni fognak az írásaink! :) pápuszi..