Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glanthor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wow. Magyarország lassan, de biztosan egy geek szempontból is jobb és élhetőbb ország lesz. Mai hír, hogy a Vodafone a Volánbusz járatainak 60 százalékán wifi hotspotokat létesített. Még ennél is sokkal jobb hír, hogy a vezeték nélküli internetkapcsolat ingyenesen vehető…..
Hogyan lesz egy sikeres iwiwes kisalkalmazásból sikeres, saját lábon megálló közösségi szájt? - szerintem ez az egyik legérdekesebb kérdés a Csajok és Pasik nevű szolgáltatás saját birtokra költözése kapcsán. Nos, most, hogy elindult a CsajokésPasik.hu, érdemes is…..
Két okból is érvényes a cím. Egyrészt annak ellenére, hogy tegnap adták ki a 10-es verzió harmadik bétáját, és közvetlenül utána egy Unite-os előzetest, a mai napon is kaptunk egy új verziót. Aminek a fókuszában - és ez a másik dolog - a stabilitás növelése áll. Amennyi…..
A fogyasztói kultúra teljesen új korszakba lépett, mikor megjelentek az első, rendszeresen online vásárló emberek. Online vásárolni több szempontból is addikció: egyrészt nagyon-nagyon egyszerű, másrészt sokkal nagyobb a választék, hiszen a világ összes termékéhez…..