Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dengezik85

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapja írt Sebők János a hvg.hu-n egy nagyon jó cikket "Puha vagy Vona! - avagy csapdahelyzetben a Jobbik" címmel. Jól rávilágít arra, hogy mekkora utat járt be a párt a kampánytól napjainkig, mennyivel kisebb már a hangjuk, jelentőségük, önbizalmuk.…..
Dengezik85 2010.08.14 20:45:55
Hatalmas marhaság ez a cikk. A Jobbik nem találja a helyét? Miről beszélnek?

Multik adóztatása, Trianon emléknap, határon túli kirándulás, komcsi nyugdíjak minimalizálása, kelet felé fordulás stb stb. Ezek mind a Jobbik által felvetett dolgok, nem egyről a Jobbik nyújtotta be a törvénytervezetet is. Nem egy olyan van ezek között (Trianon emléknap, kelet felé fordulás, multik adóztatása) amit a fidesz vagy a kampányban, vagy már kormányon egyenesen ellenzett! Mégis meg KELLETT lépniük. Emlékezetes pl a trianon emléknap keresztül vitele, hiszen semjén még ellenezte, majd Zagyva kirohanása után másnap ő maga nyújtotta be azt. Persze a hír tv-ben ez nem hír, sem a magyar hírlapban vagy a hvg-ben.
Igenis, ez a 47 tagú frakció kőkeményen rákényszeríti, főleg nemzeti kérdésekben az akaratát a Fideszre! És a szavazók, akik az elmúlt években Jobbikosok lettek, azok látják is ezt, hiszen minden közvélemény kutatás szerint ma ugyanannyian szavaznának a Jobbikra, mint áprilisban. Írhat bármekkora marhaságokat a hvg.

De a statisztikák is a cikket cáfolják. A fidesz után a Jobbik nyújtotta be a legtöbb javaslatot, más kérdés, hogy a fidesz mégcsak napirendre sem vett egyet sem (hogy aztán párat ők maguk nyújtsanak be gerinctelenül). A legtöbbet felszólaló képviselők között Gaudi vezet és Novák is a dobogón van.

A Jobbik nagyon is tudja mi a dolga, mi a feladata, és következetesen végig is csinálja, a programja jelentős részét rákényszerítve a fideszre.
Dengezik85 2010.08.14 20:49:13
@Marcellusca:
Nem vettek vissza, csak amennyire kell. Aki nézi a közvetítéseket, tudja jól ezt.

hihetetlen, hogy a fideszes média már már kényszert érez, hogy bizonygassa, milyen szar a Jobbik. Már már betegesen bizonygatja. ez pedig elgondolkodtató.
Dengezik85 2010.08.14 20:50:50
@Donna (Cara)mba:
Éppen ez biznytja, hogy a Jobbik erős és életképes. Ugyanis 47 fővel irányítja a 2/3-adot... ez mindennél többet elmond!