Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gunny

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoly és Peti társaságában a következő filmekről dumáltunk A Sötét Lovag Felemelkedés* Dobogó Kövek TimeScapes Életrevalók Trónok Harca *a podcast végén spoileresen is beszélünk róla, de aki nem látta, az majd az elbúcsúzás után kapcsolja ki A felvétel itt…..
EDIT6: Mostmár mindenképpen, ha törik, ha szakad, de Szombat este 21 órakkor már elérhető lesz számotokra az új oldal!EDIT5: Sajnos, nem tudjuk keddre megcsinálni az oldalt, ezért bizonytalan ideig még nem adunk róla információkat. Elképzelhetően, jövő héten kiderül…..
gunny 2011.01.11 16:34:22
Sziasztok! Réges-régen volt már ebből a sorozatból új rész.Itt a folytatás! Remélem tetszni fog! ..
gunny 2011.01.03 19:37:03
2
Sziasztok!Senki se vegye komolyan a címet, a kifliknek nem jár valódi világnap, viszont legújabb videókritikusunk, Spark(ifli) ma tölti be 15. életévet, amihez külön gratulálunk a csapat nevében és kívánunk még sok Dexterrel és kockulással teli évet Neked és ne feleddA 18.…..
gunny 2010.12.18 20:26:02
Miközben a játékkarakterek véres harca folyik, úgy gondoltuk, most a filmek karaktereit is egymásnak ugrasztjuk!A játék rendkívül egyszerű! Kommentben írjátok le azokat az ISMERT filmkaraktereket, akiket szívesen látnátok a játékban. Egészen December 31-ig küldhetitek be kedvenc…..
 Nemrégiben hivatalosan is bejelentésre került az Uncharted sorozat harmadik felvonása, amely a Drake's Deception alcímre hallgat. Részletesebb információk a VGA-n. ..
gunny 2010.12.10 18:21:26
Üdvözlet minden kedves látogatónak! Ahogyan észrevettük, nagy sikere volt a legelső party-nak amit ezen a blogon rendeztünk. Kértétek hogy legyen ennek folytatása, és most itt van! Aki már valaha játszott a nagysikerű Quake 3 játékkal, az tudhatja, hogy már számos újabb játék…..
Na ki tudja, hogy minek a napja van ma? A Black Ops napja, ugyan is ma jelent meg PC-re, X360-ra és PS3-ra a világ minden táján. Reméljük, hogy rengeteget fogunk vele szórakozni, ha csak fele annyira le fogja kötni a játékosokat, mint a Modern Warfare 2 tette, akkor a Treyarch már…..
gunny 2010.11.10 16:53:56
@Mo$qUiTo: már előre gondoltam,hogy ugyanaz lesz mint az MW2...
Theo's Blog Update? 2010.11.09 17:01:00
Sziasztok!Nem, ez nem a megszokott Update! Ez egy kérdés. Adok pár nevet és ti mondjátok meg, mi legyen a blogon...kommenteket várom :)K.O.mmentátor:LA Lakers - NJ Nets (kosár) Benfica - Valencia (foci)PSG - Celtic(foci)Játékbemutató:PrototypeSudekiFIFA 11 A szavazás lezárul:…..
gunny 2010.11.09 18:37:17
 Nagyon úgy tűnik, ráadásul nem is messzit. Amerikában November 27-én próbálják kidobni a boltok polcaira, Európában pedig 30-án. Valamiért nem hiszek ebben, a Gran Turismo 5-nek már volt jópár megjelnési dátuma.Viszont érkezett pár kép a menüről, lejebb…..
Story: Mára két dalt is hoztam, ami valójában ugyanaz. Az első, az Ákos verzió, aminek a szövege és mondanivalója mindig megfog. Igazi "ars poetica" lehet ez a dal. A második verziót Jamie Winchester adja elő. A dal előtt, megjegyzi, hogy az Ákos dal, az ő nótája (Jamie…..
Fable III játékteszt Műfaj: RPG Platform: X360, 2011-ben érkezik PC-re Fejlesztő: Lionhead Studios Kiadó: Microsoft Game Studios Megjelenés: 2010 október 29. Az ifjú koldusból legendás hős vált, aki kiűzte az országból a sötétséget és átvette a királyság feletti hatalmat. Öt…..
Üdv! Mint tavaly, most sem maradhat el az idei BGS. Természetesen idén is ott leszünk beizzított kamerával, és merev tekintettel, hogy beszámoljunk nektek a show érdekességeiről. Sajnos mint kiderült, fizetős lesz az ez évi esemény, de ez nem fog eltántorítani bennünket!…..
A Theo's Blog mai interjúalanya nem más, mint a Game Video Show blog vezetője: Millenotti! Az interjú eléréséhez kattanj tovább :)   Üdvözöllek Millenotti a Theo’s Blogon, remélem jól fog telni ez a pár perc és sok olyan dolgot tudhatunk meg rólad, amit eddig nem tudtunk,…..
gunny 2010.11.05 21:35:28
@Millenotti:Nekem vannak olyan dalok amiket 3-4 év után is simán el birok nyomni...Mellesleg most is lehet gyakorolgatnék még csak gitáromnak valahogy elszakadt az egyik hurja ugyhogy most szájharmonikázok:D
gunny 2010.11.05 22:04:25
@Je m'appelle Théo: Akusztikus gitárom van de már kettő is volt csak az egyiket kölcsönbe kaptam.
@Millenotti:Anno szüleimtől kaptam úgyhogy biztos nem néznék jó szemmel ha eladnám:)
gunny 2010.11.05 22:06:48
@Millenotti: Nekem volt osztálytársam aki hegedűlt...És alsóban volt anyák napja ünnepség ott meg elkezdte nyomni a dalt de olyan gyatrán nyomta,hogy az egész közönség szakadt a röhögéstől még a saját anyja is:D
Mivel sokan kérték, megosztom veletek a nagy büszkeségemet. Kb 330 körül van, igaz ha nagyon pontos akarnék lenni több volna, mert a gyűjteményeket is 1-nek számoltam. Most mondja meg valaki, hogy nem szebb ez a látvány, mint egy 100-as guriga?Szerencsére hely még van :) ..
gunny 2010.11.03 18:16:52
@freddyD: Így igaz engem anno 13 évesen engedtek be megnézni az X-aktákat.Bár ne tettem volna:(
Bezony, ma van az évfordulója annak, hogy Borseszt a világra ette a fene. Hol is lennénk a botos kritikus nélkül? Power-ON sem lenne, ha a szülinapos agyából anno nem pattan ki az ötlet. A csapat ezúton kíván neked sok boldog szülinapot és jó egészséget. Fogadd ezt a kis idézetet…..
Talán ezt a hónapot várta idén mindenki a legjobban, mégpedig a Call of Duty: Black Ops miatt és az új Need for Speed miatt. Kevés érdekes játék fog kijönni, ez a hónap inkább a Kinectről fog szólni, így a külön rá megjelenő játékokat inkább nem is írom ki. Láthattok…..
gunny 2010.11.01 11:31:08
@Borsesz: @Rainse: Nekem Speciel ma van.Ezért születésnapom alkalmából egész délután a temetőben leszünk xD
gunny 2010.11.01 16:59:28
@ARSENAL4EVER: @Borsesz: @Szlavi: @Erevis: @Gucs: Köszönöm mindenkinek...Mellesleg a tizennegyedik.
gunny 2010.11.01 18:58:59
@Rainse: köszönöm szépen:)
 A gyűjtői kiadásokban általában láthatunk valami elrugaszkodott dolgot. Legyen az Modern Warfare 2-s éjjellátó vagy Crysis 2 féle Nanosuit hátizsák. A Killzone 3 Helghast Edition-ben talán olyan van, ami mindet leveri: Helghast sisak!Amennyiben ez nem elég csábító, a csomag a…..
Az ördög jobb és balkeze filmkritikaNézzük, mi is történt 1970-ben? Megszületik az ABBA, feloszlik a Beatles, megjelenik az első mikroprocesszor és a floppy, de ezek számunkra teljesen érdektelen események. Ami ezeknél sokkkalta fontosabb, hogy kezdetét veszi egy…..
Üdv!Reméljük tetszettek az eddigi Retró-Hónap cikkek, de ahogy már a címből is látjátok, nem erről lesz ma szó. A tegnapi nap folyamán, egy új taggal bővült kis csapatunk. Blogját, pusztán egyszerű véletlen folytán találtuk meg, egy blog.hu-s keresőben. Bánom is, hogy nem…..
A film hozzávalói: 2 mokkáskanálnyi Pókember film 1 darab lepukkant Volga 3 merőkanálnyi sz*r szinészi játék és végül öntsük ezt le, egy nagy adag Oroszország öntettel. Cím: A Fekete Villám, avagy zúg a volga / Черная Молния Megjelenés: 2010. július 15.…..
Az eddigi legrövidebb filmkritikánk. Nem szándékoztam ilyen rövidre csinálni, de tényleg nem lehet sokat beszélni erről a filmről. Sebaj, azért jó szórakozást, ehhez a 3 perchez! Cím: Nagyfiúk / Grown ups Megjelenés: 2010. július 29. (Magyarország) Műfaj: Vígjáték ..