Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kommentfelület

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltás után néhány évvel jártam az orvosira. De míg mások a praktizálásra készülődtek céltudatosan, én sokáig csak nézegettem, hová is csöppentem, és kifejezetten sok időt szöszöltem olyan hiábavaló elméleti tantárgyak könyveinek olvasgatásával, mint például bioetika. A legtöbb…..
Pár héttel ezelőtt robbant a köztudatba, hogy Rich Piana súlyos állapotban került a korházba. Hetekig kómában feküdt, míg végül szervezete ma augusztus 25-én végleg felmondta szolgálatot. A testépítőnél azóta házkutatást is tartottak, mialatt több illegális szert is lefoglaltak tőle. Nem meglepő,…..
kommentfelület 2017.08.26 13:13:28
A strandon az emberek biztonságérzete egészen megváltozik. Azt hisszük, hogy a leghatékonyabb megoldás a cuccaink megvédéséhez, ha letakarjuk az egészet egy törölközővel. Pedig az ég világon semmi nem védi meg a pénzünket vagy a telefonunkat. Ez a módszer gyakorlatilag a szerencsére és a…..
kommentfelület 2017.06.21 10:05:11
media.giphy.com/media/jfsmBc2TWP55e/giphy.gif

Ez a vágásbiztosság lófütty, komolyabb nyomással egy ilyen kesztyűt/táskát karikára lehet felaprózni...
Ebben a cikksorozatban igyekszünk bemutatni a mindenkori konyhai munka alapjait, technikáit, technológiát, eszközeit, amivel változatosabbá és könnyebbé tehetitek magatok számára a főzést, vagy elsajátíthattok olyanokat, amelyeket eddig még nem alkalmaztatok A legalapvetőbb eszköz, amire szükségünk…..
kommentfelület 2017.03.04 19:04:53
@Nácibácsi:
Nem custom késeket, custom minőségben nagyon kevesen készítenek...de van ilyen...
És baromi nagyokat csalódtam kevesebb online PR-ral, de nagy vásáron résztvevő öreg mesterekben.
kommentfelület 2017.03.05 09:28:40
@Nácibácsi:
Én is olvastam a két példát, és van még sok hasonló, attól függően, ki tesztelte a kést...Marek sajnos már nincs köztünk, hibázott, és nagyon sokat veszített vele.
"Ezért vásárolok csak olyan készítőtől, főleg drágáért akiben megbízom és mint embert is ismerem."
Tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy kiket tartasz megfelelő készítőknek?
Nem fakadok sírva HS várakozási idejétől, múltkor hívott, hogy rám került a sor, 2 év után...addig is volt mit használni.

A késes berkekben ismeretlen, vagy a csúcson túl lévő készítőkről/mesterekről nem mondok semmit, főleg nem neveket.
  Sokunkat lenyűgöznek a krimik, akár olvasva, akár filmen nézve, hiszen a bűnjelek világossá válása, majd az azok alapján levont következtetések igazi szellemi teljesítménynek tűnnek. A krimirajongók többsége azonban nem sokat tud arról, hogy a valódi bűnügyek megoldását hogyan segíti az…..
A vadászszezon már javában zajlik így a puskavásárlás egyre csábítobb lehet sokaknak, akár kezdőkről, akár nagy vadászokról legyen szó. A legtöbben azt hiszik, egy tradicionális angol vadászpuska horribilis árcédulával kapható csak, de számos remek opció is rendelkezésre áll, ráadásul nem csak angol…..
kommentfelület 2016.10.25 22:57:31
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
kommentfelület 2016.09.30 22:51:46
Az alábbi hölgyek mellett azt hiszem, hogy mi is meghúznánk magunkat. Mosogatás? Jöhet! Vasalás? Az a kedvencünk! Egyedül a főzést lehetne talán megúszni, ha az elején túlszénhidrátozzuk a kosztot, de hát ki merne ilyen stiklit bevállalni? Én kösz, de nem!..
kommentfelület 2016.04.10 23:29:48
Kövér és a Fidesz ugyan most azt mondja, hogy nem akarja a genderőrületet, és a jól megvédett Kovács Ákos sem akarja, de óvatosan emlékeztetnék arra, hogy még az Orbánék által összefércelt alaptörvény szerint is egyenjogúak a nők és a férfiak. Ferenc pápa szerint pedig a…..
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
Kislány kutyával – lehet-e ennél biztosabbra menni, ha rajongótábort szeretnénk magunknak? Hogy rögtön válaszoljunk is a kérdésre: nem nagyon. Pláne, ha egy négyéves gyerekről és egy jó 36 kilós dobermanról van szó. (fotók: instagram.com / cutieandthebeast) A négyéves…..
kommentfelület 2015.09.04 17:04:53
@recirkulációs kör:
A kutya társas lény, és nagyon jól elvan addig, amíg tudja és érti a falkában való helyzetét. Ha változik ez az érzékeny egyensúly, te nem látsz rajta semmit, és akár évek múlva, de megpróbálja visszaszerezni a helyét a rangsorban. Ez fog bekerülni az esti híradóba.
A kutyát nem "szocializálni" kell, hanem tudatni vele, hol a helye a "falkában", akkor elégedett és nyugis lesz.
Emellett persze vannak olyan kemény és makacs fajták, amit soha nem vinnék gyerek közelébe; egyszemélyes kutyák, kemény alfahímmel társítva.
kommentfelület 2015.09.04 17:19:42
@recirkulációs kör:
Azért abban remélem egyetértünk, hogy 15 ezer év biológiai léptékekben nulla, másrészt a farkas elég jó példa, milyen egy falka/közösség felépítése, működése, változása.
A kutya is ugyanígy működik.
kommentfelület 2015.09.04 19:25:22
@recirkulációs kör:
Igen, 15 ezer év a baktériumok szaporodási ciklusával, vagy muslincákéval nem jelentéktelen. Rajtuk lehetne vizsgálni egy genetikai változás hatását...Egyébként, hány vegetáriánust láttál már megdögleni?
Az aranysakált felejtsd el..., Canis lupus familiaris, lefordítsam?
Újpestről a reptérre vezető utat 3 km hosszúra csalták le egy csillagkapu segítségével. A BKK ellenőrei három taxis engedélyének visszavonását kezdeményezték, mert azok csillagkaput használtak, hogy lecsalják a távolságot. A taxisok reptéri transzfereket teljesítettek a…..
kommentfelület 2013.10.19 12:49:22
@gipsz.jakab:
Egyszerű vagy, mint egy faék.
-----
Egyébként, a poszt gyenge volt.
Az érzelmes és egyúttal morbid biciklisek állíthatnak emléket évekig használt, de az odaadó törődés ellenére leamortizálódott kerékpárjaiknak a Bicycle Taxidermy projekttel. A Royal College of Art hallgatója egyik nehéz éjszakáján elhatározta, méltó tiszteletet ad a londoni…..
kommentfelület 2012.11.23 18:07:46
A tegnapi Voice végén úgy álltam fel a tévé elől, hogy nem fogok róla írni semmit, mert minek, nagyjából minden pont úgy történt, ahogy eddig, Malek kényszeresen heherészett, Mező Miska üvöltözött, Somló néha bealudt és elfelejtett hozzászólni a látottakhoz, Caramel meg…..
kommentfelület 2012.11.17 11:14:58
Ma tartják az Egyesült Államok nagy részén az elnökválasztást. Barack Obama, demokrata és Mitt Romney, republikánus jelölt mögött viszonylag szolid kampány áll, amelyben nagyon sok könnyűzenei szereplő is részt vett. A zenészek nem csak nyilatkozatokban biztosították…..
kommentfelület 2012.11.06 21:12:16
@Amerikai magyar:

Azt utálom, hogy itthon is az ilyen okos emberek döntik el a többi 4/5 sorsát...
A többség, ja b+.
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
A legendás zenész nem kevésbé legendás Patek Philippe 2499-eséért szakértők szerint akár 4,3 millió dollárt is adhatnak a Christie's novemberi árverésén. Összesen 2 darab készült abból a platina házas Patek Philippe 2499-ből, melyből az egyiket novemberben árverezik el…..
The Smashing Pumpkins – Oceania(EMI) Billy Corgan, aki tulajdonképpen egy személyben a Smashing Pumpkins, nem könnyíti meg a biográfiaírók helyzetét. Annyi kavarás, változás volt a Smashing Pumpkins név alatt, hogy az új lemez megjelenése előtt nem is lehetett tudni, hogy ez most…..
...inkább vágj bele! – ez Péter filozófiája, aki bele-, pontosabban nekivágott Hollandiának. Jó szakmával gyorsan sikerült munkát is találnia, aztán meg levelet írnia a blognak az ottani életről. Olvasás után ti jöttök a kommentekkel! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál?…..
Több ezer zaklatott komment érkezett az utóbbi napokban arra az amatőr videóra, amit egy kerékpár-tulajdonos készített, miközben rajtakapta a leláncolt biciklijén ügyködő tolvajt. A felvétel valahol Amerikában egy bevásárlóközpont bejáratánál készült: a kerékpáros…..
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kommentfelület 2012.04.27 09:00:13
@allampolgar_:

Hasonlóan gázos történet. Kajabolt előtt megálltam, bementem, 5 perc múlva kijöttem, és látom, hogy beletolattak az autóm oldalába (párhuzamos és merőleges parkolás van az út két oldalán). Persze a delikvens elhúzot a p..ba. 5 méterre lévő utcasarkon térfigyelő kamera. Másnap feljelentés, percre pontosan megadtam a történet idejét, egy hónapos várakozás, majd leírták, hogy nincs értékelhető felvétel az eseményről.
- a kamera kamu és csak egy villogó led van rajta megtéveszésből
- olyan szar a rendszer, hogy nem tudják még a rendszámot sem leolvasni
- nem rögzítenek semmit, vagy csak ad hoc jelleggel
- menjenek a picsába
Ezt akkor láttam be, amikor a mérnök felkapott egy levegőrostélyt. „Érzik? Kis éle van a rácsoknak. Megvizsgáltuk elektronmikroszkóppal.” Szemében szenvedélyes tűz lángolt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kommentfelület 2012.04.27 12:25:19
@Moka_Miki:
Megmondanám neki, hová tegye a kezét, jóféle.