Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murachi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalosan nem lehet biciklizni a Margit hídon, a kerékpárosoknak le kell szállniuk, hogy a túlpartig tolják a járművüket. A Critical Mass szervezői azonban tudják, hogy mennyire életszerűtlen ez azon a járdán, amelyen a felújítás előtt is osztoztak a gyalogosok és a…..
Debrecen város nagyhatalmú polgármestere megakadályozott egy kiállítást, mert az egyik műalkotásnak az volt a címe, hogy Kósa Lajos, és állítólag előnytelenül ábrázolja őt magát.Megdöbbenés fogadta a hírt, pusztán azért, mert ez a vég, ennél alább még nem volt…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
Webisztán A tv2 új logója 2008.07.17 14:05:00
A tegnapi hír kapcsán jutott eszembe, hogy vajon miért érzi olyan fontosnak éppen 2008-ban a tv2, hogy logójába beleírja azt is, hogy "tv2.hu". Nyilván akarnak valamit kezdeni - megint - a webszájtjukkal. És kiváló promofelület lenne a logó. Vagy a logó környéke. De mit…..
A nagy vizen túl A repülőút 2008.07.01 15:55:00
Peti:Na csummantás evribádi!A repcsin ülünk immár több mint 4 órája, úgyhogy gondoltam írok nektek pár sort. Elég szuper helyünk van, bár egy picit amúgy csalódtam a repülőgépek kényelmében, mert kb egy turistabusz kényelmi szintjével ér fel. Nem fér el a lábam, fáj a…..