Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Húúúúúhaaaa

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kemény meló lehet az NHMM-nál káromkodásszámlálónak lenni, és napi rendszerességgel hallgatni a csicskagecizést az RTL II-n, az adásokat vissza-visszatekerve, füleket nagyra meresztve, hogy minden apró kurvaanyád is strigulázva legyen, nehogy lemaradjon egy faszomaszádba, amit csak…..
Húúúúúhaaaa 2015.02.19 11:22:19
@Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke:
Miért nincs olyan, hogy "bezzeg az én időmben"...?
Én is közlekedem, járok az utcán, stb. és látom, amit látok, tapasztalok. Sajnos ez a viselkedésforma az elterjedt az ifjúség körében. Kevés - az átlag ember normálisnak mondható - megfelelő viselekdésformával találkozom buszon, villamoson, stb. Káromkodnak, köpködnek, smárolnak, szinte nemi életet élnek a buszon, villamoson, utcán, stb. S ezek a gyerekek tizenévesek. (TISZTELET A KIVÉTELNEK!)
Mi lesz 20-25-30 év múlva? Semmi kultúrát nem szednek magukra, úgy élnek, mint az állatok. Lásd VV7!!!!!!! Ha rájukjön a "párzás",akkor semmi nem szab nekik gátat.Olyanok, mint a kutyák. Hát,bizony, amikor én voltam tizenéves, azért megtanultunk viselkedni. Ezek az emberformájú lények ösztönösen élnek. Nincs semmi intelligenciájuk, azt gondolják, nekik mindent szabad. Az embert - többek között - az különbözteti meg az állatoktól, hogy tudnak viselkedni, van némi viselkedési kultúrájuk, stb. Hát ezeknek nincs - és sajnos egyre több, akiknek nincs!
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
Fizetésemelésről tárgyalni a tárgyalástechnika legmagasabb foka, szinte már művészet. Ez a művészeti irány azonban vaskosan pénzre megy. Az keres a legjobban, aki a legjobban űzi, ezért aztán adunk néhány tippet azoknak, akik remegő kézzel, elcsukló hangon és némi gyomorgörcs…..
A Blikk nagyszerű oknyomozását nem tudjuk kihagyni a mai bulvártermés szemezgetésénél, hiszen egy Dream Girls Hungary nevű escort oldalon ráleltek az Éden hotel méltán elfeledett Szandra nevű szereplőjére, akit mi csak Pókmajomként emlegetünk már két éve. A csaj a műsorban…..
Az új évet a sorozatkedvelők kedvében járva indítja az RTL Klub, igaz, a most képernyőre kerülő tartalmak között megint van egy bukott széria, de legalább elhoznak három olyan sorozatot is, amit eddig torrentről nem nagyon lehetett szedegetni, vagy ha igen, akkor mondjuk törökül,…..
A műsor történetében immár ötödszörre tér vissza az RTL Klub képernyőre Havas Henrik - tudta meg a Vasárnapi Blikk. A nagyképű, öntelt, flegma arcot szerepként viselő fickó - és ezt nem én mondom róla, hanem Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője - jövő héttől…..
Húúúúúhaaaa 2011.09.26 09:15:41
A tegnapi munka ünnepe alkalmával a Miniszterelnök Úr mindenki, de különösen a partneri nyomda megelégedésére egy új, munkahelytámogató intézkedést jelentett be. A nemrég lecsengett, potom 500 millió forintba kerülő alkotmányozási kérdőív után Orbán Viktor most Szociális…..
Húúúúúhaaaa 2011.05.02 16:40:55
T. Miniszterelnök Úr!
Én egy munkát úgy vállalok el, ha tudom, mit vállaltam, ill. van hozzá "szakértelmem". Én nem tudok kormányozni, ezért nem is lettem miniszterelnök. Bár, ahogy látom, az is lehetnék, hiszen, én is tudnék kérdezni, aztán a felelősséget a válaszadókra hárítani.
Ha rajtam múlna, pl. minimálbért adnék azoknak az embereknek, akik a parlamentben ülnek (!) és ha letelik a 4 év és jól dolgoztak, megvalósították azokat az elképzeléseket, amikkel kampányoltak, amiket megígértek a jó népnek, na akkor adnék nekik - esetleg - egy havi prémiumot. Így tenném érdekeltté, hogy bizony dolgozzanak, ne csak beszéljenek, tologassák a felelősséget a havi nagyon sok pénzért.
Ha majd cserélünk, pozíciót, fizetést, stb. akkor megmondom, hogy mit kéne csinálni. Én nem ezért kapom a KEVÉSKE!!! fizetésemet.
Amikor átvették az országot, akkor már előtte kb. 8 évig azt hangoztatták, hogy tudják, hol a baj, majd megoldják. Hát akkor most mégis, hogy is van ez? Vagy csak nagy szavak voltak? Poziciógharc volt? Megkapták. A pozíciót! TESSÉK DOLGOZNI! IDEJE LENNE BIZONYÍTANI!!!
A sok-sok papír, kérdőív, és feleslegesen kifizetett munkadíjak helyett inkább ezt a sok milliót érdemlegesebb dolgokra kéne költeni. Pl. éhező gyerekekre, megszűnő iskolákat kéne megmenteni, stb. Hány millát dobnak ki így az ablakon?
Én NEM kérek sem kérdőívet, sem alkotmányt, semmit, csak lássam már, hogy érdemben dolgoznak is - és nem önmagukért (havi + 500 ezer az adósáv változása miatt, stb.), hanem a népért!!!
Hát.... CSÓKOLOM!!!
Varánusz Fullasztó közöny 2010.10.04 08:00:00
A választópolgárok több, mint fele üzent tegnap valamit a politikai elitnek. Kormányunk és Orbán Viktor szerint: jóváhagyják a kormány eddigi politikáját. Az MSZP szerint meg pont az ellenkezőjét tették azzal, hogy nem szavaztak. Szerintem meg felesleges turkálni az…..