Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Appoclone1119

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sherlock holmes 2, hát nagyon hosszú film de jó. Szóval Európában durva büntényeket hajtanak végre  és nyilván való, hogy kifogja kiderteni. Sherlock Holmes le akarja győzni a világ legjobb bűnözőjét Moriaty professzort aki végülis egy világháborút akar…..
Tölthető a következő rész:Videó letöltés: Katt IdeHD letöltés: Katt Ide..
Clone Wars Blog OFF! 2009.11.01 09:51:00
Az a helyzet, hogy vannak olyan kommentek, amik egyik bejegyzéssel sem kapcsolatosak. Ezeket a kommenteket mostanában a Children of the Force bejegyzéshez szoktuk írni, fene tudja hogy miért... Szóval mostantól, ha van valami olyan közölnivalód, ami nem kapcsolódik a blog egyik…..
Akárcsak tavaly, ismét eljött ez a várva-várt pillanat, mikor elindult az évad. Tavaly egy remek indítást kaptunk, és idén sem lehet mást mondani: a Clone Cadets egy remek rész lett! De lássuk, miért is! Kiképzés a Kaminon A rész kezdetekor épp a Domino osztag tesztje folyik…..
Hát ezt is megéltük... A második évad elérkezett a lezáráshoz. A bevezető 20. rész, és az alapsztoritól teljesen elkanyarodó, kissé unalmas 21. rész után kiváncsian vártam, hogy vajon a Boba-trilógia, és egyben a második évad záró része vajon milyen lesz. Mármint hogy mi…..
Clone Wars Blog 1. rész Ambush 2009.04.15 19:53:00
A Clone Wars első része az Ambush, február 8.-án került bemutatásra az RTL klubon, és február 13-án a Cartoon Network-ön. A rész kezdetén a narrátor beszámol arról, hogy egyre több semleges bolygó kényszerül dönteni, hogy a köztársaságot, vagy a szeparatistákat…..