Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mákos Kalács

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tojás Molotov-megoldás 2008.04.08 15:16:00
Ha nem értek egyet valamivel, Mindig molotov-koktélt dobok rája. Ez bizony így helyes. A múltkor a sufniban javítottam a kocsit, nem sikerült betekerni egy csavart, megfigyeltem hogy hatlapfejû, leültem gondolkodni, hát nem pont beleillik a Dávid-csillag? Fogtam a konyhában, összeraktam…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..
Az ilyen vasúti dolgozókat távolítsák el. Nem a blog mélyíti a szakadékot utas és vasutas között, megteszi azt a vasutas saját maga is. Ismét harmadrendű tényező vagyunk. „Tisztelt” MÁV ! Kápolnásnyékről utazom naponta a fővárosba, a visszaút évek óta egyre…..
A napokban került kezembe Taszít István fenti című könyve. A könyv az intelligens mozgató elmélete és a gravitacionista felfogás főbb vitapontjait mutatja be közérthető formában. Egyre több és több tudós vallja, hogy a Newton által megalapozott, majd Einstein által továbbfejlesztett, ortodox…..
A Tv2 ügyvédje hivatalos levélben szólított föl bennünket, hogy a A Tv2 válaszolt nekünk című posztból távolítsuk el azokat a hozzászólásokat, melyeket látszólag a cég egyik, az új igazgatóhoz, Várdy Zoltánhoz zavarbaejtően lojális alkalmazottja írt. A kérdéses posztokat…..
Subba Van velük egy aranyember 2007.08.23 16:15:37
Amikor arra gondolunk, hogy a héten a bakfisok vitték el a "Hét videója" kupát picit rosszkedvünk lesz, mert itt ez az új videó. Igazi remekmű, és hát mivel lehetne akkor ezt díjazni? Rázkódva röhögtünk rajta, leborulunk. Nézzétek ti is! ..
Left Dick nem szakítós sztorit, hanem a szakítás irodalomtörténetének háború és békéjét írta meg. Nagyon hosszú, de annál izgalmasabb történet, vicces tördeléssel. Kell ennél jobb felütés? Nem, de én tudom a poént is már. Lány értelmes dumával kidob fiút... chapter…..
w Banánnépköztársaság 2007.08.01 05:45:00
Jé, a Civilization óta nem is volt itt játékosság. Pedig tanulságos az, ha nekiül az ember. A nagyszerű Victoriát kiismerni (masterelni) talán sohasem lesz már időm, de van egy másik kedvencem, amit szerintem legalább középiskolában, egy-két állampolgáriismeretek-órán oktatni…..