Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChixAndGuitars

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilveszter éjjel szívinfarktust kapott az egyik nagyon kedves ismerősöm.Csak úgy, minden átmenet nélkül. Csak vásárolgatott, s közben szorítani kezdett a mellkasa.Alig több, mint 40 éves...
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
ChixAndGuitars 2016.08.07 10:17:23
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Vona Gábor, a Jobbik pártelnök-frakcióvezetője bejelentette: pártja népszavazást kezd. „Ha gyilkolsz, ha erőszakoskodsz, akkor az egész pereputtynak ugrott a segély apukám, ha cigány vagy, ha magyar” – mondta. Ha eddig nem lett volna nyilvánvaló: a Jobbik hatalmi pozícióba…..
Vagy lezárjuk, vagy újra le fogjuk játszani a huszadik századot, és az csúnya lesz. Különös véletlen és otromba fricska a huszadik században rekedt magyar közéleti publikumnak, hogy egyszerre két kivénhedt vérfarkas is feltűnt a színen: előbb Csatáry…..