Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shablon

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szubjekt Miért szar a Windows 7? 2010.01.27 18:01:00
Ha most vicces kedvemben lennék, 7 okot adnék rá, hát adok is! Az egész valószínű ott kezdődik, hogy nem szeretem a változásokat. Az XP-ben minden használható, egyszerű és emberbarát volt (már, amennyire egy Windows az lehet). Sajnos az XP-m sokadszorra ugyanazzal a hibával…..
Shablon 2010.09.01 15:38:40
@Nyiz: Szánalmas vagy kisfiam! Először is az ilyen buta emberek mint te ne írjanak véleményt semmiről, főleg ne olyan dolgokról amit hirből sem ismernek! Másodszor pedig ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye! Ne hápogj hülyeségeket, inkább csak kérdezz, kérdezz, és kérdezz!!!!!! A számitástechnika nem a te világod, ha tanulni akarsz akkor jegyzetelj, mert abban a kis buta fejedben nem marad meg semmi! Ennyi butaságot összesen nem hallottam azoktól sem akiket tanitottam, de te vagy a hozzáértő, a betűrendes jegyzetfüzeteddel igaz?
"Rendszervisszaállítási pontot még mindig csak a search-csel tudok csinálni, mert úgy eldugták azt a rohadt gombot, hogy 20 perc lenne megtalálni" Nahát csak tanulsz valamit, mostanra 10 kattintás lett... :D Logikusan van elrendezve minden, amint azt már mástól is olvashattad, ergo a hiba nálad van, nem is kicsi!!!
Xelort idézve, az ilyen teszteket nem 12 éveseknek kéne írni!!!
Egyébként semmiben nem értesz hozzá!!!
Ezek után nem gondolod komolyan hogy bármiben is segitek, kérdéssel kellett volna kezdened, vagy google!!!
Sok szerencsét hozzá mama kicsi kedvence :)))
Ja, és már más irta neked, ne erőlködj, csak még jobban leégeted magad! "Nem, az nem ér, hogy kiteszed az ikont az asztalra" Nem fogócskázunk basszus, mi az hogy NEM ÉR?! Majd ha felnőtt fejjel gondolkodsz akkor kezdj el bárhová is véleményt, vagy hozzászólást irni, és csak olyan dolgokkal kapcsolatban, amiről valami fogalmad is van!