Regisztráció Blogot indítok
Adatok
免费的

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Már az elején tisztáztuk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, de mivel ő komoly kapcsolatot keresett én meg itt vagyok házasságban, egy elég zűrös helyzetben, nem kalandozunk el” – a posztíró házasságban él, de férje javaslatára mindketten megpróbálkoznak…..
免费的 2010.08.18 08:59:01
@Joe69: Ne haragudj, de nem tudom mennyire olvastad el a történetet.
Egyébként hogy megnyugtassalak, Smile az elejétől fogva tudja hogy házas vagyok és hogy milyen a kapcsolatom a férjemmel. A levelezésünk elsősorban volt baráti mindig is, annak ellenére, hogy vonzódtunk egymáshoz, mert mindketten tudtuk hogy nem igazán okos dolog ebbe belekeveredni. Ő éppen probált egy kapcsolatot összehozni egy másik lánnyal én meg még próbáltam helyrehozni egy kicsit a dolgokat a férjemmel. A gond akkor kezdődött amikor mindkettőnk probálkozása úgy nézett ki kudarcba fullad és mivel eléggé magunk alatt voltunk ahhoz hogy ne hallgassunk az eszünkre, nem éppen a baráti érzések törtek a felszínre.
Mint írtam mi már találkoztunk egyszer (amit pont én kezdeményeztem), tehát azt sem lehet mondani, hogy kibújnék a találka alól. Sőt már a következő találkát is megbeszéltük, pont azért, hogy normálisan meg tudjuk beszélni a dolgokat, mert ilyesmit neten/telefonon tényleg nem lehet lerendezni.
Sajnálom ha rossz tapasztalataid voltak, biztos vannak ilyen nők is, de azért nem kell általánosítani. Ugyanígy a férfiakban is megvan az a réteg, aki csak hülyíti a nőket, csak azért, mert úgy gondolják úgy könnyebben ágyba viszik. Sajna a neten tényleg csak azt látod a másikból amit mutatni akar és nem azt ami valójában. Ezt a kockázatot fel kell vállalni ha itt akarsz ismerkedni és egyszerűen nem szabad belekeveredni érzelmileg túlságosan a dolgokba, amíg nem találkozol a másikkal. Bár tudom, hogy valahol most magam ellen beszélek, mert én is jobban belekeveredtem már, mint kellett volna, de ez ugyebár az én problémám :-D
免费的 2010.08.19 08:40:24
@Joe69: Jah, akkor ha egyből vevő lennék egy félrekufircra, akkor én lennék a tiszteleted középpontjában? Ugyan már azért a dolgok nem csak feketék és fehérek, az gáz ha te mindig olyan nőket fogtál ki akik csak lelkizni akartak, miközben neked végig csak a kufircon járt az agyad.
Amúgy meg képzeld értelmes dolgokról beszélgettünk 2,5-3 hónapig, úgy hogy a félredugás lehetősége nem volt benne a dologban, nem is úgy álltunk hozzá. Most is értelmes dolgokról beszélgetünk, szerintem ezt nem zárja ki, ha két ember vonzódik egymáshoz.
Amúgy meg imádom, hogy a férfi az mindig áldozat, a nő meg vagy k**va, vagy pedig csak hülyíti szegény férfiakat.
Végül pedig, szerintem te nem az én történetemet látod és fűzöl hozzá véleményt, egyszerűen a saját tapasztalataid és csalódásaid vetíted ki erre a sztorira és húzod rám a vizes lepedőt az exeid miatt. Persze ez egy bizonyos szintig természetes, mert az ember a saját tapasztalataiból indul ki, de ez szintű előítélet amivel te ehhez az egészhez állsz, szerintem egy kicsit túlzás.
免费的 2010.08.21 09:59:51
Úgy néz ki, hogy legalább az egyik felét sikerült egy kicsit tisztáznom a történetnek. Tegnap egy nagyon kellemes és szép napot töltöttem együtt Smile-val. Igazából érdekes, mert az érzéseinről mindketten nehezen beszélünk így ezzel kapcsolatban sokmindent nem sikerült megbeszélnünk, de mégis előbbre jutottunk, mert ésszerűen át tudtuk egy kicsit gondolni a dolgokat. Az tény, hogy megvan közöttünk a vonzalom, ez eddig is így volt és a személyes találkozó után is megmaradt (ami ugyebár a netes találkozók nagy részénél már nem törvényszerű, hiszen az ember sokszor mást vár, mint amit kap). Azonban a körülményeket tekintve és hogy mindkettőnknek inkább van szüksége egy barátra, mint egy ilyen kilátástalan kapcsolatra (mert valljuk be őszintén, ha ez a dolog hosszútávon működne az maga lenne a csoda) arra jutottunk, hogy próbáljuk meg "csak" barátokként. Nincs értelme, hogy kínozzuk egymást, mert ez a kapcsolat ebben a formában az lenne... Persze ez most az elején nehéz lesz, főleg addig amíg Smile nem talál magának egy másik lányt, vagy én nem tudok egy kicsit egyenesbe jönni a férjemmel, hiszen addig mindketten elég labilisak vagyunk érzelmileg, de bízom benne, hogy működni fog.
A férjemmel is átbeszéltük a dolgot miután hazaértem, mondtam neki, hogy ettől még nem jöttek helyre maguktól a dolgok, de ha úgy gondolja, akkor most viszont elkezdhetjük tisztázni a problémákat. Jövő hétvégén megyünk nyaralni, az talán jó alkalom lehet az újrakezdésre... más környezet és jobban tudunk figyelni egymásra. Remélem ez jó lehetőség lesz arra, hogy kicsit átzökkenjünk a mélyponton és visszahozzuk egy kicsit a régi érzelmeket, ha ez még lehetséges...