Regisztráció Blogot indítok
Adatok
someq-147

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a hungaroringi futamra érvényes pluszsúly táblázat. A Chevy és a BMW mellett most már a SEAT is maximális ballasztot kap. Új nevezőként a Lada Granta is plusz negyven kilóval fut majd. A Ford tíz kilóval nehezebb lesz a szlovákiaringi hétvégéhez képest, a…..
someq-147 2012.05.04 08:02:29
@atiwrc:

jaaaa ez jó kérdés !!!! Illetve számomra az sem egyértelmű hogy egyes típusoknál miért eltérő a gyári minimumsúly. Miért nem egyforma minden típusnál a meghatározott minimumsúly amivel alapból elindulnak. Idén a hátsókerekesek nem kapnak + 20 kg-ot????
A mai nap is összegyűjtöttünk néhány érdekes képet Monzából. A WTCC-sek pénteken pihentek, úgyhogy ki ezzel, ki azzal ütötte el az időt. Tom Coronel például ismét jelentkezett egy videóval, amiben ezúttal a világbajnokság versenyzőit mutatja be. És akkor a…..
Picit olyanra sikerült ez a történet, mint az a bizonyos kánai menyegző, amikor a legjobb bort a végén szolgálták fel. Mi is írtunk és filozofálgattunk sokat és sok mindenkiről, miközben nagyokat hallgattunk azokról, akikről igazán kellett volna beszélni. Nem azért, mert nem lett…..
WTCC Hírblog Még egy Seat 2011.09.12 20:46:27
2012-ben nőhet a Seat Leonok száma a WTCC mezőnyében, miután a Brit Túraautó Bajnokságban (BTCC) szereplő Special Tuning Racing bejelentette, fontolgatják a VB indulás lehetőségét. A csapat 2009-ben már járt a Túraautó Világbajnokságon, a SUNRED-del közösen…..
someq-147 2011.09.13 08:02:17
@imrebende:

igen ez már tuti!!!!

illetve ha megnézzed az eredményeket nem is igazán éri meg használni mert nem lehet vele pontszerző helyen bejönni
Jó 10 perc múlva kezdődik az Eurosporton a szokásos WTCC magazin. Újra átélhetik a valenciai hétvége izgalmait, kiegészítve a versenymérnökök és a pilóták rádióbeszélgetésével. Kiderül, miért volt izgalmas Yvan Muller számára az első verseny vége, hogyan…..
WTCC Hírblog Honda 2. 2011.08.15 22:24:00
Ahogy már korábban is megírtam, a brit Team Dynamics Hondával indulna a WTCC-ben, valamikor a következő két év során. De nem ők az egyetlenek, akiket érdekel a japán márka. A JAS Motorsport, amely régóta a Honda egyik legnagyobb "gyárközeli" tuningere  szintén…..