Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pombera

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
Testvérem egy téglagyárban dolgozik.A mai időkben nehéz munkát találni így ő is munkatársai , akik azon a veszélyes helyen dolgoznak minden feladatot kénytelenek elvállalni. A munkakörülmé­nyekre sajnos igaz az , hogy nincs igazi védelme az ott dolgozó munkásoknak.   Pl.…..
Belsőség Mekkora mázli, apám! 2009.05.31 00:27:00
Csupán tizenegy éve küszködök ezzel a kis szeméttel. A földből húztam ki 1998 februárjában Leányfalun, 2003-ra már elvileg készen lett, aztán mégsem. Mindene rossz volt. Egy teljes körű restaurálás után, amikor a Münchenben, Imolában és itthon kapható összes alkatrészt…..
Azért sok anyukában egy idő után felmegy a pumpa, ha a gyerekek olyan kérdésekkel zaklatják, hogy Superman miért nem találkozik soha Pókemberrel, és egyébként is akkor Pikachu megverné-e Rozsomákot. Maradj már csöndbe, nem is rá vagy dühös, csak szedned kell egy kis b-vitamint,…..
pombera 2009.03.03 05:43:07
   195 km/h-s gyorshajtásért ítéltek fél éves letöltendő börtönbüntetésre egy angol motorost. Robert Bennett ítéletét tegnap hirdették ki, amelyet súlyosbít a 18 hónapos vezetéstől való eltiltás is. A bírói döntésben szerepet játszott, hogy nedves úton…..
pombera 2009.03.03 05:40:32
"csupán egy izmos gázfröccsöt adott a Suzuki Hayabusának"

Miért? Mi a
lóf@sznak kell egy motornak soklóerősnek lenni?
Legközelebb valószínűleg nem fog izmos gázfröccsöt adni.
Attól függetlenül valóban soknak tűnik a bünti.
Belsőség A Bödön kudarca? 2008.10.01 12:06:00
Ehhez a fogyasztáscsökkentőhöz fűztem a legvérmesebb reményeket. Mi működne, ha nem ez? Semmi titokzatos halandzsa, érthető működési elv, jó referenciák. Legalábbis Ákos honlapján van egy csomó lelkes hozzászólás, még Vomit jobbkormányos Ladáján is érezhető javulást…..
Gulyásdemokrácia Lelövik, ugye? 2008.12.16 21:12:00
Feloszlatták a Magyar Gárdát. Alkotmánysértő. Meg lehetünk ezen rökönyödve, hogy hát szegény gárdisták, mit sértenének bármit, de egy dolgot ne feledjünk: 2 és fél éve még képtelen ötletnek hangzott az a felvetés, hogy csuklyás ifjak a fokozott rendőri jelenlét ellenére…..
egoikrek Kezdődik 2007.08.28 23:22:00
A teremtésit! Külső nyomásra kénytelen vagyok ilyen hülyeségekkel foglalkozni. A családtagok, ismerősök követelik a friss infókat az ikrekről. Ennek ellenér szerintem rövid életű lesz ez a napló...
  Nem kell félni, olvasóink a következő hetekben se maradnak fogyasztáscsökkentő és teljesítménynövelő csodaszer nélkül. A mai nappal megkezdtem az olajleválasztó bödön tesztelését; ötezer forintos befektetés a tisztább bolygóért. Munkaköri kötelességünk, hogy…..
pombera 2008.09.10 06:40:59
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
Nem szívesen emelünk ki ilyen eseteket, hiszen nem a gyilkolászás miatt szerettük meg a jégkorongot. Ám az mégis külön posztért kiált, hogy ebben a szezonban immár a negyedik Philadelphia Flyers-játékos taglózott. Hartnell nagyon sajnálja, hogy kinyírta Albertset – és két…..