Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egomipolgár

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választási program lassan összeáll. A főbb pontokat megosztom az érdeklődőkkel. Célom, hogy a mindennapi dolgok menjenek rendben. Ha a város jól működik, a közösség is gyarapodik. Polgármesteri programom vezérvonalát a Duna Stratégiára felfűzött értékalapú biztonság…..
egomipolgár 2010.08.14 21:37:53
A családi háttér számomra nagyon fontos, mert a nevelés alapja a család. Nekem Éva családja ismert katolikus esztergomi család. Édesapja Tétényi Pista bácsi hívő katolikus mérnökember volt, amikor ezért még megfigyelés járt. Nem úgy, mint sok mai jobboldali keresztény, aki úgy kommunistázik, hogy neki vagy családtagjainak kilóg a volt MSZMP párt tagkönyv a zsebéből, ezért jobboldali, keresztény, konzervatív politikai szerepvállalásuk hiteltelen.
Ez az esztergomi családi háttér, neveltetése, iskolázottsága, reálértelmiségi szakmai múltja, tapasztalatai alapján, jelenleg az egyetlen hiteles polgármester jelölt. Örömteli esemény, hogy egymással ellentétes esztergomi pártok, egységesek a támogatásában, ez a „nemzeti” együttműködés. Bármilyen eredmény csak együttműködéssel érhető el, háborúskodás eredménye veszteség. Már csak az esztergomiakon múlik, hogy élnek ezzel a lehetőséggel, vagy marad Esztergom botrányváros, botrányhősökkel.
Kedves Éva nagyon kérem, egyáltalán ne reagáljon személyeskedésekre, pártokról alkotott véleményét firtató kérdésekre, provokációkra, hazugságokra, hízelgőkre, haszonlesőkre, csak semleges szakmai kérdésekre! Ellenfeleinek bírósági papírjaik vannak arról, hogy valótlanságokat találnak ki másokról, ezért tisztességre részükről nem számíthat (finoman fogalmaztam). Csak így maradhat független jelölt, így számíthat a tisztességes esztergomiak szavazataira.